Σε αυτήν την παράξενη αθλητική περίοδο, οι παίκτες γκολφ της Σκωτίας εξυπηρέτησαν ένα καλό φαγητό

NICK RODGERRESS

Οι καθημερινοί αναγνώστες μπορεί να μην εκπλήσσουν το λιγότερο που γνωρίζουν ότι τους τελευταίους μήνες προσπαθώ να μαγειρεύω πολύ πιο δημιουργικά.

Αυτή η εποχή της γαστρονομικής διαφώτισης ήταν αρκετά ανοιχτή για έναν άντρα που συνήθιζε να πιστεύει ότι ο Haricot Verts ήταν Γάλλος κατάσκοπος, αν και νόμιζα ότι έφτασα στο αποκορύφωμα της γαστρονομικής εφεύρεσής μου, ψεκάζοντας έναν χειροποίητο βασιλικό πάνω από ένα χυλοπίτη .

«Κόρντεν Μπλέ;» ρώτησε η σύζυγός μου, κοιτάζοντας τη σόμπα με μια περίεργη, ανησυχημένη εμφάνιση, καθώς διαφορετικά αντικείμενα έβραζαν και βράζονταν σαν το καζάνι της μάγισσας στο Μάκβεθ. Σταμάτησα με ένα ριπή, «Όχι, απλώς η ποδιά μου είναι λίγο σφιχτή»

Τόσο για τον τύπο επιτυχίας, ε; Σε αυτήν την παράξενη αθλητική περίοδο, τουλάχιστον οι σκωτσέζοι παίκτες γκολφ κατάφεραν να σερβίρουν μερικά εκλεκτά πιάτα. Υπάρχει ακόμα ένας τρομερά τρομερός σύνδεσμος με τα σημερινά γεγονότα, που είναι τόσο αδύναμος όσο το χτύπημα στο boeuf en croute μου.

Η νίκη του Marc Warren στην ευρωπαϊκή περιοδεία στην Αυστρία τον Ιούλιο ακολούθησε η καταπληκτική νίκη του Martin Laird πριν από λίγες εβδομάδες στο PGA Tour. Και τώρα είμαστε εδώ, γιορτάζουμε την πρώτη Κυριακή της νίκης του Robert MacIntyre στην Κύπρο, η οποία ήταν τόσο ικανοποιητική που θα έπρεπε να του δοθεί ένα αστέρι Michelin.

«Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν κερδίσει. Μόνο» Είναι θέμα χρόνου πριν κερδίσει.

Η νίκη σε αυτήν την αποστολή, φυσικά, δεν είναι εύκολη. Για παράδειγμα, ο παίκτης της Αγγλίας Ryder Cup Oliver Wilson τερμάτισε δεύτερος εννέα φορές στην ευρωπαϊκή περιοδεία προτού σπάσει στο 228ο τουρνουά του, κερδίζοντας το Πρωτάθλημα Dunhill Links 2014.

Τίποτα σε αυτό το ατελείωτα ενδιαφέρον, αναστατωμένο παιχνίδι λεπτών περιθωρίων, λεπτών γραμμών, τι-ifs και τι-ifs μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Ο MacIntyre είναι ο πρωταθλητής του European Tour σε ηλικία 24 ετών και μόλις πάνω από τρία χρόνια μετά την έναρξη της επαγγελματικής του καριέρας με 78 σε μια εκδήλωση MENA Tour στη Μέση Ανατολή.

Ήταν μια συναρπαστική αύξηση και ένα που πρέπει να παρακολουθήσετε ήταν και συνεχίζει να είναι καρφωμένο. Στα ανώτερα κλιμάκια του παιχνιδιού, ο MacIntyre κατάφερε να αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο που αρκετοί νέοι, ταλαντούχοι και ένδοξοι προωθημένοι Σκοτσέζοι παίκτες γκολφ πριν από αυτόν δεν το έχουν.

Η εμφάνιση του αριστερού χεριού από τον Oban έρχεται σε αντίθεση με το σχέδιο της Καληδονίας των τελευταίων ετών από πολλές απόψεις. Εδώ είναι ένας παίκτης γκολφ που έχει πετύχει σχεδόν τα πάντα στην ερασιτεχνική σκηνή και τώρα αυξάνεται και ευδοκιμεί στην επαγγελματική σκηνή – από τη νίκη του δεύτερου επαγγελματικού του γεγονότος στην προαναφερθείσα MENA Tour έως την πρόοδο στο Challenge Tour το 2018 στην πρώτη του πλήρη χρονιά μέχρι να κερδίσει η ευρωπαϊκή περιοδεία.

Ήταν το είδος του άμεσου αποτελέσματος που μερικές φορές δημιουργούσαν νεαροί παίκτες από άλλα έθνη… Όχι από τη Σκωτία, έτσι;

Υπήρξαν αμέτρητοι Σκωτσέζοι με εξίσου εκθαμβωτικά ερασιτεχνικά βιογραφικά τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του MacIntyre, που πιστεύαμε ότι θα ήταν αγώνες ή τουλάχιστον συμπαγείς παίκτες περιοδείας. Κανένας από αυτούς δεν πλησίαζε να κλιμακώσει αυτά τα ύψη, γιατί εάν ο Σταν Λόρελ ζητούσε να καταμετρήσει εκλογικές ψήφους στις ΗΠΑ στη Γεωργία, το δύσκολο γκάμα της μετάβασης από ερασιτέχνη σε επαγγελματία συνεχίζει να δημιουργεί το είδος πονοκέφαλου που μπορεί να έχετε.

Στον σεβαστό ρόλο αυτού του έθνους ως λίκνο του παιχνιδιού, σίγουρα δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να πετύχουμε. Τα επιτεύγματα ατόμων όπως η Sandy Lyle, ο Colin Montgomerie, ο Sam Torrance, ο Paul Lawrie και η Catriona Matthew, όλοι τους έχουν επιτύχει για πολύ διαφορετικούς λόγους, αναμφίβολα μας έχουν καταστρέψει. Σε αυτήν την πολύ ατομική αναζήτηση, σίγουρα δεν υπάρχει ένα μοντέλο για όλα τα μεγέθη.

Εδώ ή μονοπάτια και ακαδημίες εκεί, μπορείτε να μιλήσετε και να συζητήσετε για τα προγράμματα ανάπτυξης. Αλλά σε αυτό το βασικά ατελές παιχνίδι τυχαίας τύχης, δεν υπάρχει δομή υποστήριξης ή δίκτυο που μπορεί να εμπνεύσει ένα φυσικό ταλέντο με το κίνητρο και την πειθαρχία που απαιτείται για να έχει μια ευκαιρία στην επιτυχία. Μόνο από μέσα θα έρθει.

Το MacIntyre έχει το συγκεκριμένο «κάτι» σε κουβάδες, ενώ μια άγρια ​​επιχειρηματική προσέγγιση που μπορεί να είναι τόσο επιθετική όσο ο Άλαν Σάγκαρ σε ένα μέτρο μείωσης κόστους αποκρύπτει το φιλόξενο, γειωμένο στυλ του.

Στα μισά της υποτροφίας το 2015, αποχώρησε από το κολέγιο των ΗΠΑ επειδή ένιωθε ότι δεν ήταν σωστό οι μελλοντικές του φιλοδοξίες να χωρίσουν νωρίς με το caddy του.

Source