… σε μαλακό Matteo Garcia

Πρώτη είσοδος. Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020, 17:17

Άρης.  ... σε μαλακό Matteo Garcia

Οι παίκτες του Άρη εκπαιδεύτηκαν στο Clementis Vikelidis, συνεχίζοντας να προετοιμάζονται για το παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας στη Λαμία (04/01, 19:30).

Στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του Super League, ο Άκης Μάντζιος σίγουρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Emanuel Sakic, ο οποίος συμπλήρωσε τα χαρτιά και είπε ότι θα εκτελέσει το πέναλτι στο παιχνίδι που θα παίξει στο “Athanasios Diakos”.

Αντ ‘αυτού, ο James Ames Je Ego συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, αυξάνοντας τις πιθανότητές του να συμμετάσχει στον ίδιο αγώνα. Επιπλέον, ο Ergis Kache απέσυρε και πάλι μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος, το οποίο περιελάμβανε ενεργοποίηση, επιθετική τακτική και παιχνίδι τακτικής.

Από την πλευρά τους, οι Mateo Garcia και Lucas Sasha στάλθηκαν πίσω στο ατομικό πρόγραμμα επανένταξης, καθώς και οι δύο επέστρεψαν από ένα χριστουγεννιάτικο διάλειμμα την Τρίτη το απόγευμα (29/12). Ο Αργεντινός πτέρυγας είχε μια ειδική συνομιλία με τον Theodore Karipidis και τον Manzio, և όλα δείχνουν ότι … θα φύγει, επειδή αδικαιολόγητα απουσίαζε από την προπόνηση κάθε Δευτέρα ή Τρίτη. Ο βραζιλιάνος μέσος παρείχε μια επιπλέον άδεια, լինել δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν θα συμμετάσχει στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Την Πέμπτη (31/12), την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι “κίτρινοι” θα προπονηθούν σε δύο ομάδες το πρωί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου “Dassigeneo”.

Τελευταία ενημέρωση την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 17:19

,Source