“Σε οποιαδήποτε προσπάθεια επίθεσης τουρκικών στοιχείων, τα δολοφονικά στοιχεία Haftar θα θεωρούνται παντού νόμιμοι στόχοι.”

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ, ο Χάφτερ, όπως λέει τα λόγια του εναντίον της Τουρκίας, “Είναι εγκληματίας πολέμου, κακοποιός που ο δολοφόνος Χάφτ και ο δολοφόνος Χφτ θα γίνουν γνωστές απόπειρες εισβολής σε περίπτωση που τα τουρκικά στοιχεία υποστηρικτικά στοιχεία θα θεωρηθούν παντού ως νόμιμος στόχος. .

Ο υπουργός Άκαρ συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, Στρατηγό Γιασάρ Γκιούλερ, και τους διοικητές της δύναμης και τον Μεχμέτσκικ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος στη Λιβύη, όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη. Ο Υπουργός Akar και οι διοικητές, που επισκέφτηκαν τη Διοίκηση της Ομάδας Εργασίας της Λιβύης, έτρωγαν δείπνο με το προσωπικό στο τρέιλερ. Μιλώντας εδώ μετά το δείπνο, ο υπουργός Άκαρ σημείωσε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις περνούν μια πολυάσχολη περίοδο. Ο Mehmetçik όλα τα καθήκοντα που του έχουν δοθεί μια μεγάλη επιτυχία, μέχρι στιγμής, χωρίς σκεπτικό καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Υπουργός εξηγεί τον Akar, τα δικαιώματα της Τουρκίας και τη σημασία των δραστηριοτήτων τους για την προστασία των συμφερόντων είπε ότι συνεχίζουν με αποφασιστικότητα. Δουλεύοντας για 83 εκατομμύρια της ασφάλειας των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη, το Αζερμπαϊτζάν και επίσης για να συμβάλει στην ασφάλεια μιας φιλικής και αδελφικής χώρας, όπως ο Υπουργός Κύπρου τόνισε ότι το σόου κάνει την καλύτερη πολιτική ένωση χωρών Akar, συμπεριλαμβανομένων των γειτονικών περιοχών της Τουρκίας και υποστηρίζει ότι σέβεται την ακεραιότητα. Υπουργός δηλώνοντας ότι υπάρχουν 500 χρόνια κοινής ιστορίας και πολιτιστικών δεσμών μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης Akar, υπενθύμισε μια εποχή όπου όλοι σταμάτησαν να καταργούν τη συνεργασία της Λιβύης με τις οδηγίες του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Υπογραμμίζοντας ότι η Κυβέρνηση Εθνικής Συναίνεσης είναι η νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης, η οποία αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ, ο υπουργός Akar δήλωσε ότι το κύριο πρόβλημα στη Λιβύη είναι η ομάδα του Haftar και οι υποστηρικτές της, και το πρόβλημα πηγάζει από εδώ. Αναφέροντας ότι οι σφαγές που έγιναν από τον putchist Hafter αποκαλύφθηκαν για άλλη μια φορά με 21 μαζικούς τάφους στην Tarhuna, ο υπουργός Akar είπε: «Δυστυχώς, ο κόσμος εξακολουθεί να παραμένει σιωπηλός ενάντια σε αυτά. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση εθνικής συναίνεσης δεν θα αφήσει αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Επομένως, πιστεύουμε ότι η έρευνα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο θα συνεχιστεί και ότι θα γίνει η απαραίτητη έρευνα και θα λογοδοτηθούν ».

Σημειώνοντας ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν στρατιωτική εκπαίδευση, συνεργασία και συμβουλευτικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της συμφωνίας που συνήφθη στη Λιβύη, ο υπουργός Akar δήλωσε ότι περίπου 3 χιλιάδες Λίβυοι έλαβαν εκπαίδευση ως αποτέλεσμα των μελετών. Εφιστώντας την προσοχή στην εμφάνιση ορισμένων χωρών μετά την έναρξη της πολιτικής διαδικασίας, ο υπουργός Akar είπε: «Εκείνοι που δεν ήταν στην εποχή τους προσπαθούν να πάρουν ρόλο, parsa και να κερδίσουν μια θέση για τον εαυτό τους. Αυτό δεν πρέπει να παραβλέπεται. Είμαστε πάντα στην Τουρκία, τη Λιβύη, λένε οι Λιβυκοί, με αυτήν την κατανόηση, κινούμαστε », είπε.

Ο υπουργός Akar, ο οποίος εξέφρασε επίσης την κριτική του για την Επιχείρηση Eirene, είπε: «Ξεκίνησαν μια επιχείρηση χωρίς συντονισμό και συνεργασία με τη νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης και χωρίς μια σαφή και σαφή απόφαση του ΟΗΕ για αυτό το θέμα. Πρόκειται για μια προκατειλημμένη, μεροληπτική λειτουργία με αμφισβητήσιμη νομιμότητα. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να το αποδεχτούμε ».

Δηλώνοντας ότι η Κυβέρνηση Εθνικής Συναίνεσης υποστηρίζει πολιτικές λύσεις, ο Υπουργός Άκαρ σημείωσε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Το Χάφταρ, το πιόνι των βάζων και των ξένων δυνάμεων, το παιχνίδι των άλλων, πρέπει να φανεί στις αυταπάτες που στοχεύουν άμεσα τους Τούρκους στρατιώτες και τα στοιχεία της ΤΣΚ, που ήρθαν στην περιοχή στο πλαίσιο διμερών συμφωνιών και την πρόσκληση της νόμιμης κυβέρνησης εθνικής συναίνεσης που αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ. έχει ξεκινήσει. Δεδομένου ότι είχε κολλήσει, δεν μπόρεσε να φύγει από το σπίτι του, μπήκε σε αυταπάτες με στόχο τα στοιχεία TSK για να κάνει κάτι μόνος του. Πραγματοποιήθηκε πραξικόπημα στη Λιβύη για τις σφαγές που υπέστησαν οι καταπιεσμένοι και βοηθήστε τα θύματα να ουρλιάσουν που απάντησαν θετικά μόνο στην Τουρκία, θέλουν να ξεχάσουν ότι οι διώξεις και οι σκληροί να παραμείνουν σιωπηλοί. Κάνουν κάθε είδους διαφωνία για να καλύψουν τη δική τους σκληρότητα και σφαγές. Αυτές είναι μάταιες προσπάθειες, δεν μπορούν να φτάσουν πουθενά. Αυτός ο λεγόμενος στρατάρχος δεν γίνεται στρατεύτης αγοράζοντας μια στολή από την αγορά ή φορώντας τις τάξεις που έχετε λάβει. Αυτό είναι θέμα εκπαίδευσης, εμπειρίας, καρδιάς, καρπού. Δεν μπορεί να είναι στρατάρχος δίνοντας κάθε χρήμα που μπορεί να σκεφτεί και να φορέσει τα ρούχα του. Αυτός ο ανίκανος ανίκανος κάνει το καλύτερό του για να θέσει συνομιλίες, ομιλίες, πολιτικές λύσεις σε αδιέξοδο για λογαριασμό κάποιου και να καλύψει τις δικές του σφαγές, δολοφονίες και εγκλήματα.

“Σε οποιαδήποτε προσπάθεια επίθεσης τουρκικών στοιχείων, τα δολοφονικά στοιχεία Haftar θα θεωρούνται παντού νόμιμοι στόχοι.”

Υπογραμμίζοντας ότι ο Χαφτάρ είναι υπεύθυνος για το αίμα των αδελφών που ρέουν στη Λιβύη, ο υπουργός Άκαρ είπε: «Αυτός ο εγκληματίας πολέμου, ο δολοφόνος Χαφτάρ και οι υποστηρικτές του πρέπει να γνωρίζουν ότι σε οποιαδήποτε απόπειρα επίθεσης τουρκικών στοιχείων, τα δολοφονικά στοιχεία του Χαφτάρ θα θεωρούνται παντού νόμιμοι στόχοι. Αφήστε τους να το θυμούνται αυτό. Αφού κάνουν μια τέτοια κίνηση, δεν μπορούν να βρουν μέρος για να ξεφύγουν. Επομένως, όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί. Εδώ δημιουργήθηκε εκεχειρία και διεξάγονται πολιτικές διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο αυτής της εκεχειρίας. Αυτές οι πολιτικές συνομιλίες προσπαθούν να βρουν μια λύση. Έτσι, το σημείο εδώ είναι να βοηθήσουμε όλους να βρουν αυτήν την πολιτική λύση. Εκτός από αυτό, οποιαδήποτε ενέργεια πρέπει να ληφθεί είναι λάθος. “Η ενότητα, η ακεραιότητα και η Λιβύη που ανήκουν στους Λιβύους είναι ουσιαστικής σημασίας”.

Μιλώντας για τη σημασία των προσπαθειών των κομμάτων προς αυτήν την κατεύθυνση, ο υπουργός Ακάρ είπε: “Εάν αυτά δεν είναι κατανοητά, γνωρίζουμε ότι ο ήρωας, ο αλτρουιστής, του οποίου η ιστορία είναι γεμάτη δόξα και τιμή, και αν δεν έχει καταλάβει τη δύναμη του TSK μέχρι σήμερα, ξέρουμε πώς να το εξηγήσουμε με άλλο τρόπο και μέθοδο.”

Ο νόμιμος σκοπός της Τουρκίας ότι μαζί με τους υπουργούς αδελφών της Λιβύης τόνισε τον Άκαρ: «Ξέρεις ότι όλοι, δείχνοντας κάθε δυνατή προσπάθεια μπορούμε να κάνουμε την εθνική κυβέρνηση συμφιλίωσης της ενότητας της Λιβύης, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα, θα συνεχίσουμε να δείχνουμε , μην επιστρέψεις από εδώ », είπε.

“Είμαστε εξαιρετικά καλοπροαίρετοι”

Το Τουρκικό Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειος και το πρόβλημα της Κύπρου στο ότι όλες οι προσπάθειες για εξεύρεση πολιτικών λύσεων στο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας με βάση τον διεθνή υπουργό Δικαιοσύνης, δήλωσε ο Άκαρ, αυτό το ζήτημα υπογραμμίστηκε ότι είναι εξαιρετικά καλοπροαίρετες. Η Τουρκία και στο πλαίσιο των διερευνητικών μέτρων και της οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ της Ελλάδας υπενθύμισε επίσης ότι ο διαχωρισμός των υπουργών που συναντήθηκαν στην έδρα του ΝΑΤΟ Akar, δήλωσε:

“Η Τουρκία είναι η τρίτη από αυτές, ναι, λέει ο Γκρούσελιμ. Το ειλικρινές μας χέρι για ειρήνη και λύση κρέμεται πάντα στον αέρα. Δυστυχώς, τρίτα μέρη επιμένουν να μην το δουν αυτό, παίρνουν πλευρές. Η μόνη προσδοκία μας από τρίτα μέρη είναι ότι είναι αντικειμενικά, υγιή, λογικά και λογικά. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να το βρούμε συνέχεια. Οι Έλληνες γείτονές μας, που εκμεταλλεύονται την κατάσταση με κάθε ευκαιρία, χρησιμοποιούν εξαιρετικά προκλητικούς, προκλητικούς, αυξανόμενους εντάσεις τρόπους και μεθόδους. Κλείνουν τις δικές τους ενέργειες και κατά κάποιον τρόπο μπερδεύουν τα αιτήματά μας, τα οποία είναι ανοιχτά σε διάλογο, ειρηνικές μεθόδους, σεβαστές στο διεθνές δίκαιο, και στο πλαίσιο των συμφωνιών. Το έκαναν επίσης συνήθεια. Η Ελλάδα ενόψει της πρόκλησης από τις προσπάθειες και τις επιδόσεις της Τουρκίας είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Το προσωπικό της TAF και οι διοικητές μου φίλοι έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουν την καλή γειτονία με σύνεση, αξιοπρέπεια και υπομονή, και συνεχίζουν να το κάνουν. “

Δηλώνοντας ότι αυτά τα λάθη, παράλογες και παράλογες πρακτικές της Ελλάδας έχουν αρχίσει να βλέπουν ο λογικός Έλληνας λαός, ο υπουργός Ακαρ είπε, «Οι Έλληνες με καλή σκέψη δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφυγή της Ελλάδας από τις συνομιλίες. Όμως εκείνοι που βρίσκονται στην κορυφή δεν μπορούν να συναντηθούν επειδή γνωρίζουν τα γεγονότα και δεν έχουν κανένα πρόσωπο να συναντηθούν », είπε.

Αναφερόμενος στις ειδήσεις στον Τύπο για την κακή οικονομία της Ελλάδας, ο Ακάρ είπε: «Μια ξέφρενη μόδα ξεκίνησε με το κόστος της μείωσης των μισθών και των μισθών του ελληνικού λαού. Αγοράστε όσα πλοία, αεροπλάνα, υποβρύχια θέλετε, δεν είναι αρκετό. Αυτό που θα συμβεί θα συμβεί στον αγαπητό Έλληνα. Δυστυχώς, ο Έλληνας γείτονάς μας ακολουθεί λανθασμένη πολιτική για να καταστρέψει την ευημερία και τη ζωή των ανθρώπων, φέρνοντας ένα ακόμη μεγαλύτερο βάρος στην ήδη προβληματική οικονομία. Προσπαθούν να συνεχίσουν αυτό το οπλισμό ενάντια σε στρατιωτικά και οικονομικά γεγονότα ».

“Η Κύπρος είναι εθνικό ζήτημα για εμάς”

Κύπρος, τονίζοντας ότι είναι εθνικό ζήτημα για την Τουρκία Akar, “Η προσέγγισή μας είναι σαφής. “Είμαστε στην ίδια θέση σήμερα όπως ήμασταν στην Κύπρο το 1974”, είπε.

Επισημαίνοντας τη σημασία μιας πραγματικής λύσης στο νησί, ο Υπουργός Άκαρ είπε: «Για να βρεθεί μια πραγματική λύση στο νησί το συντομότερο δυνατόν, οι Έλληνες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη χαλασμένη και πεισματάρης στάση τους και να αποδεχθούν την τουρκική παρουσία. Αγνοούν τους Τούρκους στο νησί. Αυτό δεν είναι δυνατό. Δεν είναι δυνατή η πρόοδος υπό αυτές τις συνθήκες. Οι Έλληνες πρέπει να το καταλάβουν αυτό και οι τρίτοι πρέπει να το δουν ».

Ο Υπουργός Αιγαίου και Μεσογείου δηλώνει ότι οποιοδήποτε έργο στην Τουρκία και στην ΤΔΒΚ δεν είναι πιθανότητα επιβίωσης Akar, είπε:

«Εμείς, ως εγγυητές, θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις ευθύνες και τα δικαιώματά μας. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει για αυτό. Είμαστε αποφασισμένοι, αποφασισμένοι και ικανοί να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, τα συμφέροντα και τα συμφέροντά μας στην γαλάζια πατρίδα μας, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου. “

Στο τέλος της ομιλίας του, ο υπουργός Akar, που θυμόταν τους μάρτυρες και τους βετεράνους με ευγνωμοσύνη, γιόρτασε τη νέα χρονιά του Mehmetçi. Μετά την ομιλία, οι καλλιτέχνες Esat Kabaklı, Serkan Çağrı και Elif Buse Doğan έδωσαν συναυλία, ενώ ο Mehmetçik συνόδευσε τα λαϊκά τραγούδια παίζοντας.

Source