Σε περιπτώσεις των ίδιων λαβίδων Ιερή Κοινωνία – Ιερέας … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Σε μια εποχή που τα κρούσματα ιών κορωνών παραμένουν σε υψηλό επίπεδο փակ Η Ελλάδα παραμένει κλειστή, ք Agrinio ք ք քարոզ ք ք Ա Ա Ա Ա գր Ա Ա Ա գր, գր գր և և և և և և և և և և և և :

Το βίντεο μαζί του δημοσιεύτηκε επίσης στο YouTube. Σύμφωνα με τον ιερέα στην Ιερά Μονή του Αγίτη Δημήτρη Αγρίνιο, στο παρελθόν συνήθιζε να επικοινωνεί με τους ασθενείς με κοροναϊό, τότε συνήθιζε να επικοινωνεί με το ίδιο κουτάλι. Αργότερα αποφάσισε να κάνει μια δοκιμή για να δει αν είχε μολυνθεί από τον ιό και αν βγήκε αρνητικό.

«Μόνο με τη δύναμη του Θεού μπορούμε να σωθούμε», είπε ο πάστορας της μεγαλύτερης ενοριακής εκκλησίας, ο οποίος είπε, «Το μυστήριο δεν περνά, επειδή είναι ο Χριστός». Σύμφωνα με το agrinionews.gr, πρόσθεσε ότι «αν από την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν περίπου 700 άτομα χωρίστηκαν εδώ, είχαν κολλήσει, το Αγρίνιο θα έπρεπε να είχε βυθιστεί στην ασθένεια».

Ο ιερέας είπε στην ομιλία του ότι «πρέπει να κρατήσουμε αυτά που λένε οι μελετητές, ότι σεβόμαστε, αγαπάμε και πάνω απ ‘όλα έχουμε τον Χριστό».

Ακολουθεί το βίντεο της εκστρατείας του ιερέα.

Source