“Σε ποιον λες να δώσεις ένα παιχνίδι;” Πες του … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης μίλησε για την είσοδο στα πρώτα έξι από το λεγόμενο τμήμα των φίλων του Ολυμπιακού, αλλά για τη νευρικότητά του.

Σε μια δήλωση προς το Sports FM, αρχικά είπε: “Από την αρχή του έτους, πίστευα σε αυτήν την ομάδα ακόμη περισσότερο από ό, τι είναι αυτή τη στιγμή. Όσο ήμουν στον Ολυμπιακό, η ομάδα ήταν πάντα στους πρώτους έξι. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Αυτή η ομάδα θα έπρεπε να ήταν πολύ υψηλότερη. “

Όσον αφορά την καθιέρωση του κυπέλλου, είπε, “Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το κύπελλο. Νικήσαμε μία από τις ισχυρότερες ομάδες, την Ομόνοια. Έχουμε ποιότητα στην ομάδα, γιατί όχι; ” Ταυτόχρονα, τόνισε ότι «θα επικεντρωθούμε στο κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε μερικούς παίκτες և να παρέχουμε χώρο για νεότερους παίκτες. “Ελπίζω πολύ ότι μερικοί παίκτες δεν έλαβαν μεγάλη συμμετοχή.”

Όσο για το εκπαιδευτικό κέντρο που φαντάστηκε, είπε: «Μετακομίζουμε σε ένα ιδιωτικό οικόπεδο κοντά στο ΣΓΠ για να δημιουργήσουμε τις δικές μας εγκαταστάσεις. “Τα σχέδια βρίσκονται σε προχωρημένα στάδια. Οι μπουλντόζες μπορούν να εισέλθουν ανά πάσα στιγμή.”

Επιπλέον, του ζητήθηκε να σχολιάσει τους λεγόμενους φίλους του “Olympiacos”, τονίζοντας ότι “είμαι πολύ αναστατωμένος με μερικούς από τους οπαδούς του” Olympiacos “. Δώστε τη ζωή σας σε αυτήν την ομάδα σε τεράστια τιμή և τελειώστε ένα παιχνίδι և αρχίστε λέγοντας ότι πουλήσαμε το παιχνίδι. Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν πια, τουλάχιστον πρώτα. Δεν μπορείτε να διακινδυνεύσετε τη φυλακή. Ποιος να πει να δώσει ένα παιχνίδι; Πες μου να το δώσω στον παίκτη μου; Οι άνθρωποι πρέπει να βγάλουν αυτή την ασθένεια από το μυαλό τους. “Δεν συμβαίνει, τουλάχιστον στον Ολυμπιακό.”

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τον αγώνα τίτλου, είπε, “Η AEL έχει κάτι άλλο. Αναδεικνύει κάτι που δεν κάνουν άλλες ομάδες. Η AEL θα είναι εκεί μέχρι το τέλος. Είναι ο Ανόρθωση που ξεκίνησε και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το Apollo և Omonia, θα είναι καταστροφή. Αυτή η ομάδα, που θα νικήσει τον Ολυμπιακό, θα κερδίσει το πρωτάθλημα. “Όλοι οι επίδοξοι πρωταθλητές πρέπει να περάσουν μπροστά μας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source