Σημαντικές δηλώσεις από τον Ömer Çelik!

Κάνοντας δήλωση κατά τη διάρκεια της συνάντησης του FMC, ο εκπρόσωπος του AK Party AKmer Çelik δήλωσε ότι η κατηγορία της συνωμοσίας εναντίον του AK Party ήταν λάθος από την αρχή έως το τέλος και γιατί αυτοί που υιοθέτησαν αμέσως τη δήλωση θα πρέπει να ρωτηθούν εάν άλλαξε ο χρόνος και το περιεχόμενο, AK Κόμμα Δήλωσε ότι η ερώτησή του δεν μπορεί να εξηγηθεί από το λόγο και τη γνώμη.

Δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού Δέντια

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ντεντιάς θα ηγηθεί του ότι έρχεται να μιλήσει με την Τουρκία, εξαιρετικά άσεμνο, άσεμνο φανατισμένο τρόπο στην Τουρκία και το τουρκικό έθνος που είπε ότι μπήκε στη διπλωματική ιστορία της καταγγελίας του Ομέρ Σέλικ, ήρθε για να διαπραγματευτεί ο Νίκος Ντέντιας θα ηγηθεί, αλλά αναφέρθηκαν διαπραγματεύσεις στο anlaşılıg που ανατέθηκε σε σαμποτάζ.

Υπογραμμίζοντας ότι ολόκληρος ο κόσμος βλέπει ποιος πραγματικά θέλει να διαπραγματευτεί και ποιο είναι το κόμμα που σαμποτάρει τη διαδικασία, ο Ömer Çelik είπε ότι θα πει ότι όλες οι χώρες θα κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο για την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας, αλλά για πρώτη φορά, ένας ξένος Ο υπουργός δεν προέρχεται από την κυριαρχία της χώρας του, αλλά από την κυριαρχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είπε ότι η στάση που έκανε την ασπίδα της ΕΕ παρατηρήθηκε για πρώτη φορά και ότι ήταν καλύτερα κατανοητό γιατί αυτά τα προβλήματα δεν μπορούσαν να επιλυθούν.

Ουκρανική-Ρωσική ένταση

Ο Ömer Çelik δήλωσε ότι ήθελε να επιλυθεί η ένταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας μέσω της διπλωματίας στο πλαίσιο της τριμερούς ομάδας επαφών μεταξύ Μόσχας, Κίεβου και ΟΑΣΕ.

Διερεύνηση του τουρμπανιού ναύαρχου

Μιλώντας για την έρευνα του τουρμπανιού ναύαρχου, ο Ömer Çelik δήλωσε ότι μια τέτοια εικόνα δεν θα γίνει αποδεκτή από τη Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων.

Η αντίληψη για το “πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια”

Εκφράζοντας τις απόψεις του σχετικά με την αντίληψη ξεκίνησε ως “Πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια” παρά τα επίσημα αρχεία είναι διαθέσιμα και ένα μόνο δολάριο δεν θεωρείται χαμένο, ο Ömer Çelik είπε ότι 128 δισεκατομμύρια δολάρια δεν έχουν χαθεί και ότι όλα καταγράφονται στο επισημαίνοντας τις δηλώσεις του, δήλωσε ότι οι βουλευτές των δικών τους κομμάτων τους έδωσαν την απάντηση.

Η απόφαση να κλείσουν τα μαθήματα Κορανίου στην ΤΔΒΚ

Αντιδρώντας στην απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) να κλείσει τα μαθήματα του Κορανίου σε αντίθεση με τον κοσμικό, ο εκπρόσωπος του κόμματος του ΑΚ τόνισε ότι καμία νομοθεσία δεν υπερβαίνει τις θεμελιώδεις ελευθερίες και δικαιώματα. Ο Ömer Çelik εξέφρασε την αντίδρασή του στην απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της ΤΔΒΚ για την πορεία του Κορανίου με την ακόλουθη ενδιαφέρουσα δήλωση: Δεν μπορούμε να θυσιάσουμε τη δημοκρατία στη Νομοθεσία Efendi και στην Εξοχότητά του τη Σύγκριση …

Έρευνα Gray Passport σε δήμους

Υπενθυμίζοντας ότι ισχυρίστηκαν ότι οι δήμοι του AK Party ήταν ο αποστολέας που ήταν υπεύθυνος με διαβατήριο υπηρεσίας στο εξωτερικό (γκρι διαβατήριο), ο Ömer Çelik δήλωσε ότι η έρευνα αποκάλυψε ότι το CHP, το HDP και το IYI Party απέστειλαν όχι μόνο δημόσιους υπαλλήλους αλλά και μη δημόσιους αξιωματούχους και ότι αυτά τα μέρη πρέπει να ζητήσουν συγνώμη.

Source