Σημαντική δωρεά από το Levent College στο KİKEV

Σημαντική δωρεά από το Levent College στο KİKEV

Οι φοιτητές του Levent College Captain’s Council παρουσίασαν τη δωρεά, η οποία συλλέχθηκε στο παζάρι που οργάνωσαν, στον Bahire Doğru, Πρόεδρο του Κυπριακού Ιδρύματος Ακοής και Ομιλίας. Bahire Doğru, στην οικογένεια Levent College και στο σεμινάριο, Εκπαιδευτής Νοηματικής Γλώσσας και Μεταφραστής Dr. Ο Aslı Önay ευχαρίστησε τον Akçay …

Σημαντική δωρεά από το Levent College στο KİKEV

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Στη γραπτή του δήλωση, ο Πρόεδρος του KİKEV Bahire Doğru είπε ότι, ως ίδρυμα, είναι καθήκον τους να ενημερώνουν τους νέους για το μέλλον σχετικά με τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Δηλώνοντας ότι η εκπαίδευση σε αυτά τα θέματα είναι απαραίτητη, ο Ντόουρ είπε: «Ως άτομα της κοινωνίας, όλοι εργαζόμαστε για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που συναντάμε σε όλη μας τη ζωή. Αλλά με αυτόν τον τρόπο, δεν βλέπουμε ούτε αγνοούμε τις διαφορές κάθε ατόμου γύρω μας. «Ο σεβασμός, η επίγνωση και η επίγνωση των διαφορών είναι ίσως ένας παράγοντας που κάνει τη ζωή ευκολότερη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες».

Προκειμένου να γίνουν η φωνή της σιωπής, οι μαθητές του συμβουλίου καπετάνιου Levent College παρουσίασαν τη δωρεά, η οποία συλλέχθηκε με φιλανθρωπική οργάνωση, στον Bahire Doğru, Πρόεδρο του Κυπριακού Ιδρύματος Ακοής και Ομιλίας

KIKEV Εκπαιδευτής και μεταφραστής νοηματικής γλώσσας Dr. Ένα εισαγωγικό σεμινάριο για τη Νοηματική Γλώσσα και το Ίδρυμα δόθηκε από τον Aslı Aknay Akçay στο Levent College.

Οι μαθητές του Levent College, αφού έλαβαν πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα ακοής και ομιλίας και το Ίδρυμα, έδειξαν ένα παράδειγμα Κοινωνικής Ευθύνης και ήθελαν να υποστηρίξουν τον αγώνα για να γίνει η φωνή της σιωπής. Ένα σχολείο και μια εκδήλωση οργανώθηκαν στο σχολείο με πρωτοβουλία του Levent College Captain’s Council. Ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Levent College Serkan Biran και οι μαθητές του Συμβουλίου του Καπετάνιου επισκέφτηκαν το Bahire Doğru και δώρισαν το ποσό που συλλέχθηκε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα στο Ίδρυμα.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επίσκεψη, είπε ότι η ουσιαστική δωρεά που συγχαίρει τους νέους του σωστού μέλλοντος για την ευαίσθητη συμπεριφορά και ευαισθητοποίησή τους θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες των ατόμων με προβλήματα ακοής στον αγώνα μας για να γίνει η Φωνή της Σιωπής. «Η εκπαίδευση είναι ο τρόπος για να ενσταλάξει την κοινωνική και κοινωνική ευαισθητοποίηση στους νέους», είπε, προσθέτοντας ότι η εκπαίδευση είναι η πιο σημαντική διαδικασία που ενεργοποιεί την ανάπτυξη της επιστήμης, της φυσικής ικανότητας και της κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Ο Ντόουρ εξέφρασε ότι μπορούν να υποστηρίξουν οποιαδήποτε εργασία για την ευαισθητοποίηση των νέων.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του KIKEV, ευχαρίστησε την οικογένεια του Levent College, ιδιαίτερα τους μαθητές του Leap College του Συμβουλίου του Captain για τη σωστή δωρεά, και τον Aslı Akçay, που διοργάνωσε το σεμινάριο.

Άλλες ειδήσεις της κοινότητας

.Source