Σημαντική λεπτομέρεια στο συνταγματικό ξέπλυμα του Ερντοάν

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντοάν συνέχισε να χρησιμοποιεί πολύ σημαντικές εκφράσεις για την απαλλαγή του από το νέο σύνταγμα. Ο Ερντοάν είπε, “Ελάτε, ας προετοιμαστούμε και αρχίστε να συζητάμε για τις προτάσεις μας για το νέο σύνταγμα φέτος. Ας μην αντιμετωπίσουμε το σύνταγμα του πραξικοπήματος στην 100ή επέτειο της Δημοκρατίας μας, αλλά με ένα νέο πολιτικό σύνταγμα που πλήττει αυτήν τη χώρα και το έθνος.”

Ο γενικός υπουργός MHP Ντέλετ Μπαχέλι έγινε επίσης ο ηγέτης της αντιπολίτευσης που ανταποκρίθηκε στη νέα και μη στρατιωτική συνταγματική συνωμοσία το ταχύτερο. Ανακοίνωσε ότι έδωσε οδηγίες στο κόμμα Μπαχέλι, το οποίο αναγνώρισε την ανάγκη της Τουρκίας για σύνταγμα. Η σημαντική γραμμή ξεκινά με τη θέση του Προέδρου Ερντοάν σχετικά με το νέο σύνταγμα.

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντοάν παρευρέθηκε στην ομαδική συνεδρίαση του κόμματος του ΑΚ στην Τουρκική Μεγάλη Εθνοσυνέλευση. Ο Ερντοάν έκανε σημαντικές αθωώσεις σχετικά με την αποστολή στη θέση του εδώ. Ο Ερντοάν συνοψίζει τα εξής:

Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ θα σχεδιάσει τους στόχους μας:

Με τη θετική άποψη του MHP, του περιβάλλοντος στη Δημοκρατική Συμμαχία, ελπίζω ότι η Τουρκία είχε την ευκαιρία να προετοιμάσει ένα πολιτικό σύνταγμα για πρώτη φορά στην ιστορία της και να το παρουσιάσει στη διακριτική ευχέρεια του έθνους σε ένα περιβάλλον ελευθερίας. Πιστεύω ότι το νέο μας σύνταγμα, το οποίο θα αντικατοπτρίζει τη δύναμη της εθνικής βούλησης, θα εξημερώσει τους στόχους που θέσαμε για την 100ή επέτειο της Δημοκρατίας μας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

Σήμερα, υπάρχει μια Τουρκία που έχει δώσει το μήνυμά της στους υποτιθέμενους πραξικοπήματα και έχει δείξει τη βούλησή της να ενεργήσει ελεύθερα στη διεθνή σκηνή. Με άλλα λόγια, οι προϋποθέσεις είναι πολύ κατάλληλες για τη σύνταξη και την προετοιμασία ενός νέου συντάγματος.

Χρειαζόμαστε ένα πιο ισχυρό άλογο για να αξιοποιήσουμε σωστά την ευκαιρία να πάρουμε τη θέση που μας αξίζει στην αλλαγή της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής ισορροπίας εξουσίας. Το ειλικρινές ενδιαφέρον και η μεγάλη προσδοκία του έθνους μας στην ατζέντα των μεταρρυθμίσεων μας ενθάρρυνε επίσης να παρουσιάσουμε την πρότασή μας για την προετοιμασία ενός νέου συντάγματος στο κοινό.

TM SYAS PARTLER YER ALMALI:

Προτίμησή μας είναι να συμμετάσχουν όλα τα πολιτικά κόμματα σε αυτήν τη διαδικασία. Θα κάνουμε μια ειλικρινή προσπάθεια προς το σκοπό αυτό. Ωστόσο, ακόμη και αν ορισμένα πολιτικά κόμματα κρατούν τον εαυτό τους εκτός διαδικασίας για κάποιο λόγο ή άλλον, σίγουρα θα διασφαλίσουμε ότι συμμετέχουν στην υιοθέτηση ενός νέου συντάγματος καθιστώντας και μιλώντας με όλα τα μέρη του έθνους μας.

Μέχρι το τέλος αυτού, πρέπει, χωρίς βιασύνη, να προβούμε στις απαραίτητες διαβουλεύσεις με κάθε τμήμα, για να καταλήξουμε σε ένα συνταγματικό κείμενο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του παρόντος αιώνα μας. Ακόμα κι έτσι, πρέπει να υπάρχει ένα κείμενο ώστε, ενώ η Δημοκρατία της Τουρκίας γιορτάζει τα 150 και 200 ​​χρόνια της, η έγκριση αυτού του συντάγματος θα εμφανίζεται ως ένα από τα σημεία καμπής. Με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει ένα κείμενο που αποτελεί παράδειγμα στη βιβλιογραφία συνταγματικού δικαίου σε όλο τον κόσμο και εμπνέει άλλες κοινωνίες.

STK’LARA ARI:

Από εδώ, θέλω να ενταχθώ στα πολιτικά μας κόμματα, ακαδημαϊκούς, πανεπιστήμια, μη κυβερνητικές οργανώσεις, μέλη των μέσων ενημέρωσης, εν συντομία, σε όλες τις ιδέες και τους ανθρώπους δράσης. Ας προετοιμαστούμε και αρχίσουμε να συζητούμε τις προτάσεις μας για το νέο σύνταγμα τον επόμενο χρόνο. Ας συζητήσουμε και ζυγίζουμε διαφορετικά γκρίζα ξανά και ξανά. Ας αντιμετωπίσουμε ένα νέο πολιτικό σύνταγμα που καίει αυτήν τη χώρα και το έθνος, όχι με το σύνταγμα της 100ης επετείου του πραξικοπήματος της Δημοκρατίας μας.

MASAYI SEN TEKMELEDN MOTAKS:

Είπαμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε με τον Έλληνα Babakan Miotakis. Το ξεπλένω αυτό και τώρα βλέπω ότι ο Μιωτάκης είναι πρόκληση. Είπαμε ότι ξεκινούν επιχειρηματικές συναντήσεις, στο παρελθόν, κατευθυντικές συναντήσεις και ξεκίνησαν στην Dolmabahe της Κωνσταντινούπολης την επόμενη εβδομάδα.

Το δεύτερο θα διεξαχθεί τώρα στην Αθήνα, ο Μωτάκης αμφισβητείται τώρα. Πώς πρέπει να συναντηθούμε μαζί σας αφού αντιμετωπίσετε αυτήν την πρόκληση; Θα γνωρίζετε πρώτα τα όριά σας. Αν βρείτε πραγματικά ένα μπαρ, μην με προκαλέσετε, ξέρετε τα όριά σας. Αν δεν γνωρίζετε τα όρια, τότε το τραπέζι σημαίνει ότι το κλοτσάρατε, βγείτε από το τραπέζι. Κάμαμε από το τραπέζι, ήμασταν στο τραπέζι. Και αν πάει έτσι, δεν μπορούμε να καθίσουμε στο τραπέζι μαζί σας.

GVENDN DALARA KAR YADI:

Θέλω να υπενθυμίσω στον Μιωτάκη ένα ακόμη πράγμα από εδώ, εμπιστεύεσαι μερικούς μπαμπάδες. Το δώσατε κέρδος. Κανένα από αυτά δεν θα σας ωφελήσει, αλλά θα κόψουμε τον εαυτό μας. Για αυτόν, θα γνωρίζετε καλά τα Ενδιαφερόμενα φορτηγά. Τώρα, εκτός από τη λύση δύο κρατών, δεν υπάρχει δρόμος στο Kbrs.

Το δέχεστε, δεν το θέλετε. Δεν υπάρχει πια ομοσπονδία, τώρα είναι ii. Περνάτε επίμονα από το να καθίσετε στο τραπέζι με τους Kbrs Trks σχετικά με τους πόρους υδρογονανθράκων. Όλος ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι δεν θα επιτρέψουμε πλέον στους Τούρκους της Κύπρου να γίνουν θύματα δικών σας στο νησί για μισό αιώνα.

CHP BELEDYECL P, UKUR, AMUR MEAN

Ο Πρόεδρος Ερντοάν συμπεριλήφθηκε επίσης στο CHP στις ομαδικές συναντήσεις. Μοιραστείτε με το κοινό τα βίντεο υπηρεσιών που περιλαμβάνουν κοινωνικές δημοτικές πρακτικές, υπηρεσίες και επενδύσεις που υλοποιούνται από τους δήμους του AK Party και την κατανόηση από τους δήμους των δήμων CHP που αφήνουν τους πολίτες σε μια δύσκολη κατάσταση. Ο Ερντοάν είπε ποιος έκανε μια ξεκάθαρη δήλωση με το βίντεο που παρακολούθησε, του οποίου η πολιτική εξυπηρέτησης, ποιος έκανε την πολιτική της εργασίας, ποιος έκανε το έθνος να περιμένει με την πολιτική εκμετάλλευσής του και την ιδεολογική πολιτική της εξαφάνισης στη χώρα. Κατοικία με Erdoan:

ZMR KM VAZYETTE:

Ελάτε όλοι μαζί, αφήστε το έθνος μου να παρακολουθήσει και να δει ότι αυτός ο δήμος CHP είναι περήφανος, υπερήφανος. Βλέπετε (δείχνοντας την προβολή βίντεο), ο zmir βρίσκεται στη μέση. 35 χρόνια … Τα ανθρώπινα όντα δεν κάνουν τίποτα για την υποδομή; Όχι. Το zmir είναι σε κατάσταση χιλιομέτρου με όλες τις υποδομές και τις πέτρινες κατασκευές.

Όταν βλέπουμε την κατάσταση της υπέροχης και πανέμορφης πόλης μας όπως το Ζμμίρ, ειδικά στο σημείο της υποδομής, των κατασκευών, ειδικά εκείνων του Καραμπαλάρ και ούτω καθεξής, οι άνθρωποι λένε δυστυχώς. Τι κάνεις? Τι κάνετε παιδιά? Δεν είχες νερό, δεν είχες νερό. Φέραμε νερό στο zmir με τις οδηγίες που έδωσα στο DS. Γιατί; Επειδή οι άνθρωποι είναι οι άνθρωποι μου. Οι πόλεις πρέπει να προμηθεύουν και να φέρουν νερό οι ίδιοι, Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα … Ήρθε το χιόνι ή κάτι τέτοιο και ανακάμψαμε ii. Εδώ πάλι, κάθε trl μπορεί να είναι sknt. Κατασκευάσαμε επίσης τα φράγματα αυτών των μερών. Χτίσαμε ξανά τα φράγματα της Κωνσταντινούπολης. Χάρη σε αυτά τα φράγματα, η Κωνσταντινούπολη δεν ζει σήμερα χωρίς νερό. Όσοι δεν μπορούν να βρουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα που θα θεραπεύσουν τα προβλήματα του έθνους καλύπτοντας μέρος της παρενόχλησης, του βιασμού, της κλοπής και της απελπισίας μέσα στο κόμμα τους, φυσικά θα το πληρώσουν αυτό στην κάλπη.

Έντα IIK

Source