Σημαντική προειδοποίηση απαγόρευσης από την PGM!

Εδώ είναι η εξήγηση.

Προσοχή! Η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά από τις 22:00 απόψε.

Προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού Corona (Covid-19), από τις 22:00 το βράδυ στις 17 Ιανουαρίου 2021, έως τις 05:00 το πρωί στις 25 Ιανουαρίου 2021, από τις 22:00 το βράδυ, Αποφασίστηκε η επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας έως τις 05:00 το πρωί.

Για το σκοπό αυτό, απαγορεύεται στα άτομα που επιτρέπεται να εργάζονται για την κάλυψη βασικών αναγκών και εκείνων που θα παρέχουν βασικές υπηρεσίες στο κοινό (αστυνομία, πυροσβεστική υπηρεσία, δημοτικοί υπάλληλοι, πολιτική άμυνα, εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, περιφερειακές κυβερνήσεις κ.λπ.)

Άτομα εκτός από εκείνα που απαλλάσσονται από την απαγόρευση της κυκλοφορίας θα μπορούν να βγουν στους δρόμους με άδεια που θα λάβουν επικοινωνώντας με αστυνομικά τμήματα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Καλούμε όλους τους ανθρώπους μας να συμμορφωθούν με τις αποφάσεις που ελήφθησαν και υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας για όσους δεν συμμορφώνονται με την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Προσοχή! Η βραδινή απαγόρευση θα ισχύει από τις 22:00 απόψε.

Το Συμβούλιο Υπουργών της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου, με σκοπό την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού της Κορώνας (Covid-19), αποφάσισε να εφαρμόσει μια νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας μεταξύ 17 Ιανουαρίου 2021 από τις 22:00 έως τις 25 Ιανουαρίου, 2021 έως 05:00

Σε αυτό το πλαίσιο, όλα τα άτομα, με εξαίρεση το προσωπικό του ιδιωτικού τομέα που επιτρέπεται να εργάζονται για την αντιμετώπιση βασικών αναγκών, καθώς και προσωπικό του δημόσιου τομέα που παρέχει κρίσιμες υπηρεσίες (αστυνομία, πυροσβεστική υπηρεσία, δήμοι, πολιτική άμυνα, υγειονομικοί και περιφερειακά γραφεία) είναι απαγορεύεται να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους μεταξύ 22: 00-05: 00.

Άτομα, εκτός από εκείνους που εξαιρούνται από την απαγόρευση της κυκλοφορίας, θα μπορούν να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους με ένα έγγραφο άδειας το οποίο θα λάβουν με αίτηση στα αστυνομικά τμήματα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Όλα τα μέλη του κοινού καλούνται να συμμορφωθούν με τις αποφάσεις. Όσοι παραβιάζουν τους όρους θα υπόκεινται σε δικαστική δίωξη.

Source