Σημειώθηκε ότι περίπου μισό εκατομμύριο άνθρωποι ενδέχεται να έχουν προσβληθεί από κοροναϊό όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά η επιδημία στο Γουχάν.

πανό99

Η έκθεση του CNN περιελάμβανε τα αποτελέσματα μιας μελέτης που πραγματοποιήθηκε από το Κινεζικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Στο πλαίσιο της έρευνας, δείγματα αίματος από 34.000 άτομα από τις επαρχίες Πεκίνου, Σαγκάη, Γκουανγκντόνγκ, Τσιάνγκσου, Σιτσουάν και Λιαονίνγκ, καθώς και το επίκεντρο της επιδημίας, την πόλη Γουχάν και άλλες πόλεις της επαρχίας Hubey, προκειμένου να εκτιμηθούν οι πραγματικοί ρυθμοί περιστατικών ένα μήνα μετά το πρώτο κύμα κοροναϊού στην Κίνα τέθηκε υπό έλεγχο. παραλαβή.

Οι ειδικοί παρατήρησαν ότι το ποσοστό επιπολασμού των αντισωμάτων κοροναϊού ήταν 4,43 τοις εκατό σε εκείνους που ζούσαν στο Γουχάν, μια μητρόπολη 11 εκατομμυρίων, και αυτό το ποσοστό παρέμεινε στο 0,44 σε εκείνους που δοκιμάστηκαν σε άλλες πόλεις της πολιτείας Hubey.

πανό134

Μεταξύ περισσότερων από 12 χιλιάδων ατόμων που δοκιμάστηκαν σε άλλες πόλεις και πολιτείες, μόνο 2 άτομα βρέθηκαν να έχουν αντισώματα κοροναϊού.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ποσοστό επικράτησης αντισωμάτων 4,43 που βρέθηκε στους κατοίκους του Wuhan θα σήμαινε 10 φορές τα επίσημα στοιχεία της πόλης εκείνη την εποχή, δηλαδή 500 χιλιάδες άτομα θα μπορούσαν να έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό.

Η Επιτροπή Υγείας του Δήμου Vuhan ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των περιπτώσεων κοροναϊού στην πόλη ήταν 50 χιλιάδες 354.

Η κινεζική πόλη Γουχάν έχει απομονωθεί από τον έξω κόσμο, με την ακύρωση όλων των πτήσεων, των τρένων και των λεωφορείων και το κλείσιμο αυτοκινητοδρόμων από τις 23 Ιανουαρίου, προκειμένου να συγκρατηθεί ο ταχέως διαδεδομένος κοροναϊός.

Κατά τη διάρκεια της απομόνωσης 76 ημερών στο Γουχάν, οι κάτοικοι δεν είχαν καν δικαίωμα να ψωνίσουν για παντοπωλεία.

Source