Σημειώνει τους ανθρώπους που γνώρισε μετά την πρώτη περίπτωση κοροναϊού. 8 χιλιάδες άτομα ήταν στη λίστα

Ο Bülent Menteşe, ο οποίος εργάστηκε ως τεχνικός στο Πανεπιστήμιο Van Yüzüncü Yıl, άρχισε να σημειώνει όλους όσους συναντήθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας και ήξερε ότι ήταν 2 μέτρα μακριά μετά την ανακοίνωση του υπουργού Υγείας Fahrettin Koca ότι εντοπίστηκε ο κοραναϊός στη χώρα.

Ο Menteşe, ο οποίος κατέγραψε την ημερομηνία και την ώρα όποιον συνάντησε μετά την έξοδο από το σπίτι το πρωί, είπε ότι αυτή η μέθοδος θα έχει μεγάλη σημασία για την καραντίνα σε περίπτωση πιθανής μόλυνσης.

Συνεχίζω να παίρνω μια σημείωση

Ο Bülent Menteşe, δηλώνοντας ότι συνεχίζει να σημειώνει με τους ανθρώπους με τους οποίους έχει στενή επαφή για περίπου 1 έτος, είπε, “Άρχισα να σημειώνω με την πανδημία. Σημειώνω τους ανθρώπους με τους οποίους έρχομαι σε επαφή, άτομα με στενή απόσταση στο σημειωματάριό μου. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος και έχω πάρει συνέντευξη από περίπου 8 χιλιάδες άτομα. “Σε περίπτωση λοίμωξης, τόσο η οικογένειά μου όσο και τα άτομα που πήρα συνέντευξη μπορούν να προσεγγιστούν πιο γρήγορα”, είπε.

Εκφράζοντας ότι η χώρα είχε προβληματικές μέρες, ο Menteşe είπε, “Προς το παρόν, ο Van είναι από τους καλύτερους μεταξύ των 30 μεγάλων πόλεων. Φυσικά, δεν πρέπει να είμαστε εφησυχασμένοι. Δεν ήμασταν άρρωστοι. Νομίζω ότι είναι μία από αυτές τις προφυλάξεις . Λήφθηκαν επίσης μέτρα στο χώρο εργασίας όπου δούλευα. Συνεχίσαμε έτσι μέχρι τώρα. Συνεχίζω να παίρνω σημειώσεις. Επίσης, σας προσθέτω στις σημειώσεις μου γιατί σας μιλώ », είπε.

.Source