Σκάβουν σε. “Δεν ήμασταν καλοί, η Ανόρθωση μας μπερδεύει”

Δηλώσεις του Nicolas Dignini μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά.

Είχαμε δύο πρόσωπα. Είναι μια μεγάλη νίκη σήμερα. Δεν ήμασταν καλοί, η Ανόρθωση μας μπερδεύει: δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, το πρώτο γκολ βοήθησε και ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Γνωρίζαμε ότι το 2-0 θα μπορούσε να γυρίσει. Σπρώξαμε, ανεβήκαμε, μας βοήθησε να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη. “Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίζω, απλά θέλω να βοηθήσω την ομάδα.”

Δηλώσεις του Nicolas Dignini μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά.

Είχαμε δύο πρόσωπα. Είναι μια μεγάλη νίκη σήμερα. Δεν ήμασταν καλοί, η Ανόρθωση μας μπερδέψει, δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, το πρώτο γκολ βοήθησε και ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Γνωρίζαμε ότι το 2-0 μπορεί να αποκλίνει. Πήγαμε ψηλά, ανεβήκαμε, μας βοήθησε να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη. “Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίζω, απλά θέλω να βοηθήσω την ομάδα.”

Δηλώσεις του Nicolas Dignini μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά.

Είχαμε δύο πρόσωπα. Είναι μια μεγάλη νίκη σήμερα. Δεν ήμασταν καλοί, η Ανόρθωση μας μπερδέψει, δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, το πρώτο γκολ βοήθησε και ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Γνωρίζαμε ότι το 2-0 θα μπορούσε να αποκλίνει. Σπρώξαμε, ανεβήκαμε, μας βοήθησε να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη. “Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίζω, απλά θέλω να βοηθήσω την ομάδα.”

Source