Σκάνδαλο θέτει στο πιλοτήριο F-16 του Πρέσβη των ΗΠΑ!

Σκάνδαλο θέτει στο πιλοτήριο F-16 του Πρέσβη των ΗΠΑ!

Η Τουρκία προσπαθεί να σφετεριστεί τα δικαιώματα στην Ανατολική Μεσόγειο για την Ελλάδα Η υποστήριξη των ΗΠΑ αυξάνεται με κάθε μέρα. Οι ΗΠΑ, που δεν μίλησαν για τις προκλήσεις της Ελλάδας, συμμετείχαν στις κραυγές πολέμου σαν να μην ήταν αρκετές. Ο Πρέσβης των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt επισκέφθηκε την ελληνική αεροπορική βάση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

MİÇOTAKİS ΚΑΙ PYATT AIR BASE

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μικοτάκης επισκέφθηκε την αεροπορική βάση της Ανδραβίδας με τον Έλληνα θαυμαστή του, τον Πρέσβη των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt. Φορώντας ένα πιλοτικό σακάκι, ο Miçotakis έκανε μια ομιλία μπροστά από τα γαλλικά τζετ Ραφαλέ. Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Pyatt, πήρε το F-16 και μοιράστηκε μια φωτογραφία. Ο Πρέσβης Πάιτ ευχαρίστησε την αμερικανική εντολή Ευρώπη-Αφρική που του έδειξε εκπληκτική θέα στην Ελλάδα από το πιλοτήριο στο μήνυμα του Twitter και είπε ότι είναι περήφανοι που συμμετείχαν στην άσκηση. Ο Πρέσβης των ΗΠΑ έγραψε ότι η άσκηση INIOCHOS απέδειξε τη μοναδική γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας και ότι η Ουάσινγκτον θα αυξήσει τη στρατιωτική συνεργασία με την Αθήνα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΖΕΤ 7 ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η Ελλάδα υποστηρίζει τις παράνομες ισραηλινές κινήσεις εναντίον Τουρκίας, ΗΠΑ, Γαλλίας, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Ισπανίας, Καναδά και κυπριακών πολεμικών αεροσκαφών που απογειώθηκαν από την Ελλάδα. Ελληνικά μέσα ενημέρωσης που προβάλλουν τις εικόνες “Φωτιά στον ουρανό” και “Πότε ξεκινά η απαγόρευση;” Η Τουρκία έδωσε το πολεμικό μήνυμα με πρωτοσέλιδα.

.

.Source