Σκέφτεστε να ανοίξετε υποκατάστημα στην Τουρκία … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech Ugur ինը ahin δήλωσε το Σάββατο (26/12) ότι η εταιρεία του είναι ανοιχτή σε συνεργασία με άλλες οντότητες καθώς επιδιώκει να αυξήσει την ικανότητα παραγωγής εμβολίων κορανοϊού, την οποία έχει αναπτύξει σε συνεργασία με την Pfizer. Ταυτόχρονα, σκέφτεται να ανοίξει γραφείο στην Τουρκία.

Σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο Σαχίν επανέλαβε ότι η BioNTech σκοπεύει να διανείμει 1,3 δισεκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της έως το τέλος του 2021, με το επόμενο 70% του κόσμου να εμβολιαστεί τον επόμενο χειμώνα για να αναζωογονήσει τη ζωή. οι συνηθισμένοι ρυθμοί του.

“Το επόμενο έτος, μαζί με την Pfizer, θέλουμε να δημιουργήσουμε περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο δόσεις. Πρέπει να τα διανείμουμε σε περισσότερες από 80 χώρες. Δεν είναι εύκολο. Η παρασκευή εμβολίων είναι μια περίπλοκη διαδικασία. “Θα αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε ξανά με άλλες εταιρείες”, είπε. “Εάν μπορέσουμε να εφαρμόσουμε τα σχέδιά μας για αύξηση της παραγωγής, θα το αποκαλύψουμε τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Νομίζω ότι μπορούμε. “Δεν έχουμε ακόμη εγγυημένο πρόγραμμα”, πρόσθεσε.

Η Τουρκία συμφώνησε να αγοράσει 4,5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου BioNTech / Pfizer με περαιτέρω αγορά 30 εκατομμυρίων δόσεων.

Πηγή: news247.gr

Source