Σκέψεις για διάλειμμα δύο εβδομάδων στον πρωθυπουργό … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Σύμφωνα με την αποκλειστική έκδοση του “The Telegraph”, οι ηγέτες της Πρέμιερ Λιγκ συζητούν ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων τον επόμενο μήνα λόγω φόβου για τον κοροναϊό.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, η συζήτηση ξεκίνησε μετά το ξέσπασμα του ιού στο Μάντσεστερ Σίτι, οδήγησε στην αναβολή του παιχνιδιού με το “Έβερτον”, αλλά και στη δήλωση του “Σέφιλντ Γιουνάιτεντ”, η οποία τονίζει ότι παρά πολλές θετικές περιπτώσεις, θα παίξει εναντίον του “Μπέρνλι”.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θα υπάρξουν πολλές καθυστερήσεις στα επόμενα παιχνίδια λόγω της εκδήλωσης κοροναϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ο αριθμός των περιπτώσεων αυξάνεται καθημερινά. Στην πραγματικότητα, πιστεύουν ότι ίσως η κυβέρνηση έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό.

Η δημοσίευση αναφέρει ότι υπάρχουν φόβοι ότι θα επηρεαστεί πρώτα στο Αγγλικό Κύπελλο, շատ πολλά παιχνίδια θα αναβληθούν μετά τις δοκιμές της επόμενης εβδομάδας.

Σε τελική ανάλυση, οι 18 περιπτώσεις κοροναϊού που αναφέρθηκαν σε δοκιμές από τις 21 έως τις 27 Δεκεμβρίου είναι περισσότερες από ποτέ από τον Αύγουστο.

Στην πραγματικότητα, το “The Telegraph” τονίζει ότι ο γιατρός της ομοσπονδίας επέμεινε ότι για να συνεχιστούν οι αγώνες. “Δεν είναι σοφό.”

Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι “Μάντσεστερ Σίτι”, οι παίκτες της περιμένουν τα αποτελέσματα των δοκιμών που διεξήχθησαν την Τρίτη το πρωί για να δουν αν θα παίξουν εναντίον της “Τσέλσι” για το πρωτάθλημα και εναντίον της “Γιουνάιτεντ” για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Καραμπάο.

Στη συνέχεια, το έγγραφο θα συζητήσει τι θα συμβεί στις ημερομηνίες του παιχνιδιού εάν υπάρχει διάλειμμα δύο εβδομάδων και πώς μπορεί να καλυφθεί το κενό. Η φετινή Πρέμιερ Λιγκ τελειώνει στις 23/5, υπάρχει ένα μικρό όριο δωρεάν ημέρας για αναβαλλόμενα παιχνίδια.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν ομάδες στην Αγγλία που έχουν ήδη λιγότερους αγώνες από τις άλλες, κάτι που αποτελεί πρόβλημα έως ότου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινά στις 11 Ιουνίου 2021, δεν αφήνει πολύ χώρο.

Πηγή: sport24.gr

Source