Σκέψεις για τον Νικόλαο Ιωάννου εκτός της ιστοσελίδας

Ο Άρης Σαλόνικ ερευνά την υπόθεση του πρώην ΑΠΟΕΛΙΣ Νικολάου Ιωάννου σύμφωνα με την ελληνική ιστοσελίδα Gazzetta.gr.

Διαβάστε τι λέει η σχετική έκθεση.

Ο Άρης έχει θέσει δύο προτεραιότητες για το παράθυρο μεταφοράς του Ιανουαρίου: εστιάζοντας στην κορυφή της επίθεσης και ενίσχυση στην αριστερή πλευρά. Είναι προφανές ότι οι «κίτρινοι» που περίμεναν περισσότερο από τον Christian Lopez, ο οποίος τώρα έχει δευτερεύοντα ρόλο, περιορίστηκε σε ένα γκολ εναντίον της «Lamia» στην πρεμιέρα της Premier League, έχασε τη θέση του κύριου επιθετικού. Όσον αφορά την άμυνα, δεν είναι ικανοποιημένοι με το επίπεδο ανταπόκρισης του Christian Ganea (συνειδητοποιώντας ότι ο Ρουμάνος είχε προηγουμένως παίξει σε διαφορετικό σύστημα, և επιπλέον, ως αριστερός μέσος), οπότε ο Emanuel Sakic χρησιμοποιείται στην αριστερή πτέρυγα. Για τον ίδιο λόγο, ήταν απαραίτητο να προσθέσετε έναν παίκτη αριστερού ποδιού για αυτήν την πλευρά.

Οι πληροφορίες του Gazzetta.gr αναφέρουν: Στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων στον Άρη βρίσκεται ο 25χρονος Κύπριος Νικόλαος Ιωάννου, ο οποίος ανήκει στο “Nottingham Forest” όταν μετακόμισε σε μια αγγλική λέσχη τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Ο διεθνής αμυντικός έπαιξε για το APOEL για έξι συνεχόμενα χρόνια (2014-2020), καταγράφοντας 125 εμφανίσεις σε ευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ την ίδια περίοδο κέρδισε πέντε πρωταθλήματα.

Ο Ιωάννου έγινε παίκτης στα τμήματα υποδομής του “Manchester United”, καθώς τους ένωσε ως παιδί, έπαιξε ακόμη και στην ομάδα U19 του αγγλικού συλλόγου. Ωστόσο, δεν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Bebides, οπότε το 2014 μετακόμισε στην Κύπρο εκ μέρους της APOEL.

Υπέγραψε μια τριετή συμφωνία με το Nottingham Forest τον περασμένο Σεπτέμβριο, αν και ξεκίνησε ως βασικό μέλος της ομάδας, λαμβάνοντας υπόψη τα πέντε αρχικά παιχνίδια XI. Ο Άγγλος προπονητής Chris Houghton δεν συμμετέχει πλέον στο πρόγραμμα. Ο αρχικός λόγος ήταν η τιμωρία, η αναβολή δέκα αγώνων, στα οποία δεν χρειάστηκε ούτε ένα δευτερόλεπτο για να συμμετάσχει. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Άρης ζήτησε να μάθει τα γεγονότα της υπόθεσης του Νικολάου Ιωάννου, καθώς εκτιμά ότι ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έχει όλες τις ιδιότητες που χρειάζεται η ομάδα, καθώς έχει εμπειρία και επιδόσεις.

Ταυτόχρονα, εκτός από το να καλύπτει την αριστερή πλευρά της άμυνας, μπορεί επίσης να παίξει στο αριστερό μπλοκ.“Εάν απελευθερωθεί ο Τόνι Ντάτκοβιτς, δεν θα χρειαστεί άλλος κεντρικός αμυντικός, καθώς ο Ιωάννου μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε κενό.

Source