Σκέψεις για τους Lafrans εάν βραβευτεί ο Padich

KHAYALIK COSTA CALLI

Ο Alexander Padic βρίσκεται στο οπτικό πεδίο των κυπριακών ομάδων. Η ΑΕΛ και η ΑΕΚ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή. Εάν η Ντόξα ήταν οικονομικά ικανοποιημένη, δεν θα έλεγε «όχι» στην παραχώρηση του Σέρβου διαμεσολαβητή, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του ότι «δεν θα παραδοθεί τον Ιανουάριο». Εάν, στο τέλος, γίνουν πράσινοι στο Doxa για τη μεταφορά του Πάντιτς, ο Kevin Lafrance είναι υπό αμφισβήτηση. Ο Γάλλος ανήκει στο APOEL, είναι πιθανό να γίνει ένα βήμα για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανείου. Αλλά πρώτα πρέπει να καταλάβει τη σκηνή με τον Πάντιχ.

Ταυτόχρονα, ο Firmino αποδέχτηκε μια δελεαστική προσφορά από μια ομάδα από το εξωτερικό այում Στην Doxa, ο παίκτης “καλά” δόθηκε να εγκαταλείψει την ομάδα του. Ο Πορτογάλος πτέρυγας είναι ήδη το παρελθόν της λέσχης «Κατοκόπια».

Επιπλέον, ο Frederic Boyo είναι στην Κύπρο – είναι μόνο θέμα χρόνου πριν η Ντόξα να διαμορφώσει μια συνεργασία με τον ακραίο επιθετικό της Γκαμπόν. Η υπόθεση του Μάριου Στυλιανού δεν προχωρά, καθώς στη Ντόξα θα θέλουν να συμπεριλάβουν ένα κλασικό αριστερό πίσω στην ομάδα.

Η ομάδα της Κατοκοπίας σκέφτεται τώρα για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Κώστας Σάκκας θα έχει σημαντικές απουσίες λόγω καρτών. Δεν μπορεί να βασιστεί στους Άγγλους, Oliveira, Siskowski και Asamoah για το επόμενο παιχνίδι τους. Ο Μουχτάρης επιστρέφει ενώ ο Κύπριος προπονητής πρέπει να αποφασίσει σε ποιο από τα επόμενα δύο παιχνίδια, εναντίον της Νέας Σαλαμίνας ή του ΑΠΟΕΛ, ο Τράϊσκι θα λάβει την ποινή του για κάρτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source