Σκότωσαν τον επισκευαστή ψυγείου για χρέος 150 λιρών

Το περιστατικό συνέβη χθες περίπου στις 11:00 στην κεντρική συνοικία Meram, στην οδό Hacı Fettah Mahallesi Karakurt. Επισκευαστής ψυγείου Kamil Başaralı, άγνωστοι που τον πλησιάζουν με μοτοσικλέτα ενώ ταξιδεύουν στο βαν του, πυροβόλο όπλο άνοιξε.

Το φορτηγό, το οποίο βγήκε από τον έλεγχο του Başaralı, του οποίου οι σφαίρες έπληξαν διάφορα μέρη του σώματός του, έπεσε σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και σταμάτησε. Οι άνθρωποι γύρω που άκουσαν τους πυροβολισμούς ενημέρωσαν την αστυνομία και τις ιατρικές ομάδες.

Ο Başaralı, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, πέθανε παρά την παρέμβαση των παραϊατρικών. Το άψυχο σώμα του Kamil Başaralı μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Konya City Hospital για νεκροψία.

Μετά τη δολοφονία, οι ομάδες του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας του Γραφείου Δολοφονιών ξεκίνησαν επιχείρηση για τη σύλληψη των υπόπτων.

Οι επιτιθέμενοι Mustafa K., Bahattin Y. και U.Ç. Καθορίστηκε ότι. Η αστυνομία συνέλαβε τον Η.Π.Α. στο κέντρο της πόλης και τον συνέλαβε.

Οι ύποπτοι συγκρούονται με την αστυνομία

Η αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι οι άλλοι 2 ύποπτοι κρύβονταν σε ένα θερμοκήπιο στην περιφέρεια Gödene της περιοχής Meram, πραγματοποίησαν επιχείρηση στην καθορισμένη διεύθυνση.

Ο Μπαχάτιν Γ., Ένας από τους υπόπτους, άρχισε να τρέχει όταν παρατήρησε τις αστυνομικές ομάδες. Ο Μουσταφά Κ. Πυροβόλησε επίσης με ένα πιστόλι στην αστυνομία.

Υπήρξε μια σύγκρουση για αυτό. Μετά από μια σύντομη σύγκρουση, 2 ύποπτοι συνελήφθησαν και συνελήφθησαν.

Σκότωσαν για 150 λίρες

Σύμφωνα με ισχυρισμούς ότι χρησιμοποίησε το όπλο από τους υπόπτους που μεταφέρθηκαν στην αστυνομία, ο Μουσταφά Κ., Κατά την κατάθεσή του, ισχυρίστηκε ότι πουλούσαν αλκοόλ αργά το βράδυ και ότι ο Καμίλ Μπασράλη αγόρασε αλκοόλ από αυτούς και είπε: «Πουλάμε αλκοόλ σε κινητή βάση. Ο Kamil Başaralı μας χρωστάει επίσης 150 TL αλκοόλ. Είχαμε ένα επιχείρημα το πρωί για το χρέος. Έμαθε ότι είπε, “Ακολουθήσαμε και σκοτώσαμε.”

Συνεχίζεται η ανάκριση των υπόπτων.

.Source