Σκότωσε τη μητέρα του με ένα τουφέκι για να ξυπνήσει μέχρι το πρωινό

Γκαζιαντέπ‘σε Lahslahiye Ο ύποπτος, ο οποίος σκότωσε τη μητέρα του για να τον ξυπνήσει στο πρωινό, συνελήφθη και στάλθηκε στη φυλακή.

Στο περιστατικό που συνέβη χθες στο Hacı Ali acztürk Neighborhood Ugur Donmez, υποστηρίζοντας μητέρα Vesile DonmezΟμήρος με το όπλο του. Σχιζοφρενικός ασθενής Συνειδητοποιώντας ότι ο Uğur Dönmez, ο οποίος δεν είχε χρησιμοποιήσει τα φάρμακά του για 15 ημέρες, πήρε ομήρους τη μητέρα του, ανέφερε την κατάσταση στην αστυνομία.

Παρά τις προσπάθειες πειθώ των αστυνομικών ομάδων που ήρθαν με την ειδοποίηση, ο Uğur Dönmez πυροβόλησε τη μητέρα του μέχρι θανάτου με ένα τουφέκι. Ο Uğur Dönmez συνελήφθη και συνελήφθη με την επιχείρηση που διοργάνωσε η αστυνομία ειδικών επιχειρήσεων μετά τη δολοφονία.

Επαρχιακό αστυνομικό τμήμαΑποδείχθηκε ότι ο Uğur Dönmez, ο οποίος ανακρίθηκε, σκότωσε τη μητέρα του, εξοργισμένος από το γεγονός ότι τον ξύπνησε για πρωινό.

Ο Dönmez στη δήλωσή του “Η μαμά μου κοιμάται στον καναπέ ‘Αγόρι σηκωθείτε, το πρωινό σας είναι έτοιμο«Με μεγάλωσε, λέγοντας. Ξύπνησα νευρικό. Ξεκινήσαμε να συζητάμε με τη μητέρα μου. Πήρα το δικό μου όπλο κάτω από τον καναπέ όπου κοιμόμουν. Όταν η μητέρα μου είδε το όπλο, έτρεξε στο μπαλκόνι. Δεν θυμάμαι τι συνέβη στη συνέχεια. Έχω ψυχολογικά προβλήματα. Λυπάμαι που δεν θέλω να είναι έτσι. “ είπε.

Ο Uğur Dönmez, ο οποίος στάλθηκε στο δικαστήριο μετά τις ενέργειές του στο αστυνομικό τμήμα, συνελήφθη από το δικαστήριο όπου συνελήφθη και στάλθηκε στη φυλακή.

.Source