Σκότωσε τη Σαλαμίνα με έναν Σέρβο εκτελεστή և … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Μια τεράστια νίκη με τη συμμετοχή του Ep Epovic, η “Ομόνοια” φιλοξένησε τη “Νέα Σαλαμίνα” 2-0.

Μετά τα σουτ του Leziak, οι Πράσινοι σημείωσαν το 14ο և 36ο λεπτό, με ep epovich. Με τη νίκη του, η “Ομόνοια” αυξήθηκε κατά 50 πόντους, οδηγώντας το τραπέζι του τουρνουά

Προφίλ παιχνιδιού.

Στο 14ο λεπτό του αγώνα, η Ομόνοια άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι ενάντια στη “Νέα Σαλαμίνα” στο παιχνίδι με τον Τσέποβιτς.

Ο Leziacs κάνει μια κούνια και το χτυπά … Ήταν κοντά. Αυτός που μετράει τα πράσινα 1-0 με κεφαλίδα.

https://www.youtube.com/watch?v=9XNsc8_PJa0:

Μετά το γκολ, η Ομόνοια συνέχισε να ασκεί πίεση στη Σαλαμίνα και στο 36ο λεπτό έκανε το σκορ 2-0.

Οι Leziacs χτύπησαν ξανά από αριστερά με τον Σέρβο να νικήσει τον Weselowski 2-0.

https://www.youtube.com/watch?v=iiEHcBoHrRY:

Αφού η “Ομόνοια” σημείωσε το δεύτερο γκολ, ο ρυθμός του παιχνιδιού επιβραδύνθηκε, “οι” πράσινοι “κέρδισαν ένα ισχυρό πλεονέκτημα στο αποδυτήριο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ομόνοια ξεκίνησε συντηρητικά, καθώς το αποτέλεσμα ήταν υπέρ τους, ενώ από την άλλη πλευρά, η Νέα Σαλαμίνα ήθελε, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από το σπίτι του Φάμπιανο.

Το παιχνίδι πήγε με τον ίδιο τρόπο μέχρι το τέλος, և οι πράσινοι μπόρεσαν να πάρουν το πολυπόθητο τρίγωνο, το οποίο τους ανεβάζει στην κορυφή του πίνακα.

Η ταυτότητα του παιχνιδιού.

Συμφωνία. Fabiano, Lecce, Seho, Lang, Luftner, Gomet, Cousulus, Thiago, Loizu (72 ‘Tzionis) Asante (77’Douris) C epovic (72’ Παπούλης)

Νέα Σαλαμίνα: Weselowski, Sergio, Nicolaou (77΄ Breno) Sanko, Christoforou, Kamisoko, Ossi, Confe, Siatas (57΄ Duventro) ou ukalas (67 ree Unscathed) Wagner (77 ΄Piki)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source