Σκύλοι που αναζητούν οικογένεια … Αποδοχή … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Υπέροχα πλάσματα που ζουν στους δρόμους, εγκαταλελειμμένα, μακριά από ανθρώπινη συντροφιά και φροντίδα. Φροντίστε և αγάπη που όλοι χρειαζόμαστε τόσο πολύ. Η υιοθέτηση ενός σκύλου δεν είναι μόνο χαρά αλλά και πράξη υπευθυνότητας. Είναι μια απόφαση που πρέπει να ληφθεί χωρίς παρορμητικότητα հետո μετά από ώριμη σκέψη.

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία Simba Animal Aid Cyprus ιδρύθηκε από ανθρώπους που έχουν πάθος για ευημερία, σώζοντας κυρίως ζώα των οποίων η ζωή κινδυνεύει λόγω παραμέλησης or (ή) εγκατάλειψης. Ο απώτερος στόχος τους είναι να βοηθήσουν τραυματίες, κακοποιημένα ζώα, αλλά και να ανταποκριθούν αμέσως σε αδέσποτα περιστατικά.

Εκατοντάδες σκυλιά βρέθηκαν σε διάφορα καταφύγια στην Κύπρο, όπου μερικά μένουν και περιμένουν πολύ καιρό. Κάθε σκυλί – μια μοναδική ιστορία, μια μοναδική προσωπικότητα που πρέπει να χαϊδεύεται, μια ζεστή αγκαλιά.

Με μία επίσκεψη θα μπορούσατε να δείτε όλα τα σκυλιά που αναζητούν μια οικογένεια και να βρει έναν δια βίου φίλο συνοδευόμενο από ειδικούς. Υπάρχουν επίσης πολλές ευκαιρίες εθελοντισμού, όπως καταφύγιο ή φροντίδα σκύλων, η οποία είναι η ιδανική επιλογή για εταιρείες που θέλουν να ενισχύσουν τους δεσμούς προσωπικού τους μέσω της ομαδικής εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να επικοινωνήσουν με το 96700999 ή να επισκεφθούν τη σελίδα Facebook του Simba Animal Aid Cyprus.

Source