Σνάουζνερ. “Ειδικό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός θα παρακινηθεί”

Ο Miroslav Schnauzer μίλησε για τον απόψε αγώνα με τον “Olympiacos” και τόνισε ότι το ντέρμπι Tumba είναι ξεχωριστό. Επιπλέον, ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στο κόκκινο και το λευκό, εξηγώντας ότι θα έχουν πολύ κίνητρα για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δηλώσεις του λεπτομερώς.

Σχετικά με τη διαδικασία προετοιμασίας. Είχαμε μια ήσυχη στιγμή, αλλά πολλή δουλειά, ξέρουμε τι παιχνίδια μας περιμένουν από τώρα και στο εξής. Έχει πολλά παιχνίδια στα πλέι-οφ και τα κύπελλα. Δουλέψαμε σε πολλά κομμάτια, είχαμε χρόνο, είμαστε χαρούμενοι που αυτή η εβδομάδα τελείωσε. “

Για τη «μάχη» των πλέι οφ. Ναι, είμαστε πολύ κοντά σε τέσσερις ομάδες. Στα επόμενα παιχνίδια που υπάρχουν, և ένας αριθμός παιχνιδιών θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Αυτά είναι σημαντικά παιχνίδια για όλες τις ομάδες. Όλοι γνωρίζουν πόσα υπέροχα παιχνίδια μας περιμένουν. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε όσο το δυνατόν υψηλότεροι. “

Πόσα άλλαξαν για τον Αύγουστο σε σύγκριση με την αρχή του έτους; “Η σοφία είναι ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα τελευταία του παιχνίδια. Μας έδωσε πολλή δύναμη, είχαμε κάποια προβλήματα την περασμένη σεζόν, αλλά όλοι οι παίκτες έχουν τα σκαμπανεβάσματα τους. “Ο Ντάγκλας είχε μια δύσκολη στιγμή, δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, αλλά έχει αυξηθεί πολύ στα πρόσφατα παιχνίδια, είναι πολύ σημαντικός για εμάς.”

Σχετικά με το αν ο αγώνας πρωταθλήματος με τον “Ολυμπιακό” στην Τούμπα προηγείται από την άποψη του αγώνα της Κυριακής. “Ναι, ναι, ήμασταν καλοί σε αυτό το παιχνίδι, εκτός από το πρώτο τρίμηνο. «Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, αξίζαμε να κερδίσουμε, δεν το καταφέραμε, αλλά η προσπάθεια ήταν τεράστια. Νομίζω ότι η εμφάνιση μας δίνει τη δύναμη να παίξουμε ένα ακόμη καλύτερο παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Σχετικά με τα προβλήματα που σχετίζονται με τον αγώνα. “Ο Kagawa είναι εκτός, έχει τραυματισμό. “Το Ninua είναι το ίδιο, το ίδιο και η Pereira.”

Σχετικά με το αν ο Ολυμπιακός αναμένει κίνητρα. “Θα παρακινηθεί. “Ο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είναι πάντα κάτι ξεχωριστό, είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, θα είναι σε καλή διάθεση, δεν αλλάζει τίποτα για εμάς, πρέπει πάντα να παλέψουμε, περιμένουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε.”

Source