Σοβαρή συνάντηση του ΚΟΕ με τον Χριστό Μαράγκο (φωτογραφίες)

Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Κύπρου κ. Ο Τζορτζ Ορχ Χρυσόστομ φιλοξένησε το Ολυμπιακό Παλάτι την Τρίτη 6 Απριλίου, με επίσημη συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της MC Digital Media κ. Με τον Χριστό Μαράγκο.

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής PROTATHLIMA. ΕΔΩ Android για Android Տ ΕΔΩ για iOS

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο κ. ΚΟΕ Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ. Andreas Theofilaktun, εξ ονόματος της MC Digital Media, Διευθυντής Sports Sports Communication, Mr. Κώστας Παναγιώτου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τα κυπριακά αθλήματα, τα οποία εμπίπτουν στην αποστολή της Ολυμπιακής Επιτροπής Κύπρου կապված σε σχέση με την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης. Κύριος. Ο Chrysostom μίλησε για τις δραστηριότητες του JCC, ιδίως για την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο

Ο κ. Μαράγγος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που έγινε στον οργανισμό, σημειώνοντας ότι θα υποστηρίξει την Ολυμπιακή Επιτροπή της Κύπρου, προωθώντας τις δραστηριότητές της μέσω της MC Digital Media, με ιδιαίτερη έμφαση στις προσπάθειες των αθλητών μας στο Τόκιο.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Ο Μαράγγος περιόδευσε στο Ολυμπιακό Παλάτι, όπου βρίσκονται οι περισσότερες κυπριακές Ολυμπιακές Επιτροπές και αθλητικές ομοσπονδίες, με τον Γιώργο Βορ Κορέλη, διοικητικό διευθυντή. Η παρουσία του κ. Μαράγγου συνέπεσε με την παρουσία του στο Ολυμπιακό Μέγαρο με τον Ολυμπιακό Αράκηλο Παρέλη, με τον οποίο είχε μια σύντομη ομιλία.

Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Κύπρου κ. Την Τρίτη 6 Απριλίου, ο George Orb φιλοξένησε το Chrysostom στο Olympic Palace om είχε μια επίσημη συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της MC Digital Media, κ. Με τον Χριστό Μαράγκο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΚΟΕ, κ. Andreas Theofilaktun, εξ ονόματος της MC Digital Media, Διευθυντής Sports Sports Communication, Mr. Κώστας Παναγιώτου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα κυπριακά αθλήματα, τα οποία αποτελούν μέρος της αποστολής της Ολυμπιακής Επιτροπής της Κύπρου, ανάλογα με την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης. Κύριος. Ο Chrysostom μίλησε για τις δραστηριότητες του JCC, ιδίως για την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο

Ο κ. Μαράγγος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που έγινε στον οργανισμό, σημειώνοντας ότι θα υποστηρίξει την Ολυμπιακή Επιτροπή της Κύπρου, προωθώντας τις δραστηριότητές της μέσω της MC Digital Media, με ιδιαίτερη έμφαση στις προσπάθειες των αθλητών μας στο Τόκιο.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Ο Μαράγγος περιόδευσε στο Ολυμπιακό Παλάτι, όπου βρίσκονται οι περισσότερες κυπριακές Ολυμπιακές Επιτροπές και αθλητικές ομοσπονδίες, από τον Γιώργο Λορ Κορέλη, διοικητικό διευθυντή. Η παρουσία του κ. Μαράγγου συνέπεσε με την παρουσία του στο Ολυμπιακό Μέγαρο με τον Ολυμπιακό Αράκηλο Παρέλη, με τον οποίο είχε μια σύντομη ομιλία.

Source