Σοκαριστικά στοιχεία στα εντάλματα σύλληψης Λινγκάδη. «Λογισμικό … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Σύμφωνα με τις «πληροφορίες», ο «καταπέλτης» είναι η σύσταση των δικαστικών αρχών να συλλάβουν τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει συγγνώμη από τον ανακριτή την επόμενη Τετάρτη για άλλο έγκλημα βιασμού. Ο δεμένος με χειροπέδες μεταφέρθηκε σήμερα στα δικαστήρια του πρώην σχολείου Evelpidon και πέρασε λιγότερο από μία ώρα στο γραφείο του ανακριτή. Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ζήτησε να ενημερωθεί για το υλικό της υπόθεσης, αλλά είχε επίσης προθεσμία για την προετοιμασία της υπεράσπισής του. Μέχρι τη συγγνώμη, ο κατηγορούμενος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου θα παραμείνει υπό κράτηση στο Τμήμα Γενικής Αστυνομίας.

Ωστόσο, αυτό που αναφέρεται στην δικαστική απόφαση για τον ηθοποιό του κατηγορούμενου σκηνοθέτη είναι συγκλονιστικό – καταδεικνύει σε μεγάλο βαθμό τη δύναμη των αποδείξεων ότι η εισαγγελία έχει συγκεντρωθεί εναντίον του σκηνοθέτη. Αυτές είναι οι μαρτυρίες μαρτύρων, αλλά και οι περιπτώσεις των θυμάτων που «έκαψαν» τους κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, με το διάταγμά τους, οι δικαστικές αρχές δίνουν σοβαρές οδηγίες ότι ο κατηγορούμενος έχει σχεδιάσει άλλες παρόμοιες ενέργειες εναντίον ανηλίκων, εκτός από εκείνους για τους οποίους έχει καταδικαστεί, ότι υπάρχουν σοβαρές κατηγορίες για σειριακό βιασμό από αυτόν. είναι ιδιαίτερα σε μια ευαίσθητη ηλικία.

Στην δικαστική πράξη, το δικαστικό σώμα μιλά για τη συστηματική προσέγγιση των θυμάτων από τον κατηγορούμενο διευθυντή, αναπτύσσοντας μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης και χρησιμοποιώντας τις επαγγελματικές του δεξιότητες. Άλλωστε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το διάταγμα αναφέρει τον Δ. Η χρήση βίας από τον Λινγκάδη, η οποία, σύμφωνα με το δικαστικό σώμα, άφησε τα θύματά της σε κατάσταση αναισθησίας ή ανικανότητας για εργασία.

Οι όχλοι ήταν ως επί το πλείστον ανήλικοι αλλοδαποί, ενώ ο δράστης τους, δηλαδή ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την ετυμηγορία, για χρόνια έδειξε εμμονή – εγκληματικό εθισμό.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source