Σοκαριστικό παράπονο ενός παλαιστή. “Μου ζητήθηκε μια σεξουαλική ερώτηση … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Τα παράπονα του νεαρού παλαιστή, ο οποίος ανακάλυψε ότι η Ομοσπονδία Πάλης τον συνιστά σε χορηγούς που του ζητούν σεξουαλική αποζημίωση, είναι συγκλονιστικές.

Μιλώντας στην εφημερίδα την Κυριακή (21/2), ο AK, ο οποίος κρατούσε το όνομά του μυστικό, αποκάλυψε ότι ως νέος παλαιστής, είχε έρθει μέσω ενός πράκτορα της Ομοσπονδίας Πάλης για να επικοινωνήσει με πιθανούς χορηγούς που είχαν κάνει σεξουαλική αξίωση. αποζημίωση.

Ο παλαιστής, ο οποίος κλήθηκε επίσης ως μάρτυρας στην καταγγελία των γονέων ενός 12χρονου κοριτσιού που παραπλανήθηκε από τον προπονητή του, ανακάλυψε ότι εξακολουθεί να γνωρίζει περισσότερες από 10 περιπτώσεις παιδιών με την ίδια εμπειρία. ως δικός του.

Η μαρτυρία του ΑΚ στο “Real News”

Μετά το παιχνίδι στο Παν-Αρμενικό Πρωτάθλημα, το ανώτερο μέλος της ομοσπονδίας με κάλεσε στο περίπτερο. Ήταν με δύο άλλους ανθρώπους που, όπως μου είπε, ήθελαν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του αγώνα. Πήγαμε στο γυμναστήριο և μου είπαν ότι ήθελαν να βοηθήσουν. Τους είπα τι χρειαζόμασταν և μου ζήτησαν να κλείσω ραντεβού εκτός παιχνιδιού για λεπτομέρειες. Δεν περίμενα ότι ο αξιωματούχος της ομοσπονδίας θα με συμβούλευε σε κάποιον που ήθελε άλλα πράγματα, συμφώνησα να συναντηθώ επειδή ήμασταν σε μπελάδες, χρειαζόμαστε βοήθεια.

Συναντηθήκαμε στο καφέ για μια εβδομάδα. Τους είπα ότι θέλαμε ρούχα, φόρμες, αξεσουάρ και μαγιό. Στέκονταν με στολές πάλης. Είπαν ότι θα παραγγείλουν, και ένας από αυτούς μου είπε να πάω από το σπίτι του για να παραγγείλω online. Πήγα Ένας άλλος αθλητής ήρθε μαζί μου.

Εκεί μας ζήτησαν να αλλάξουμε για να δούμε τους αριθμούς μαγιό. Δεν κατάλαβα πώς πήραμε από μαγιό σε μαγιό. Ενώ έλεγα τον αριθμό τους, ζητούσαν δράση. Μου φαινόταν παράξενο, αλλά ντρέπασα και γυμνά που με φρόντιζαν. Αλλά είδα κάτι στα πρόσωπά τους, κάτι άρρωστο στα μάτια τους, που με έκανε ύποπτο. Καθώς αλλάξαμε, ήρθαν και άρπαξαν τα χέρια και τα πόδια μας. Αυτοι ειπαν. “Ποιοι είναι οι μύες;” Το πήρα ως κομπλιμέντο από έναν άντρα σε έναν αθλητή, αλλά με την πρώτη ματιά, κάτι φαινόταν παράξενο. Αφού παραγγείλαμε τα μαγιό, μας είπαν να περάσουμε ξανά από το σπίτι του χορηγού για να τα παραλάβουμε. Δεν πήγα ξανά, δεν ήθελα asked Ζήτησα ευγενικά να τους συναντήσω σε ένα καφέ. Φοβόμουν, ήμουν 16-17 ετών τότε, όπως και το άλλο παιδί. Η δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καφετέρια. Ήμουν μόνος σε αυτόν. Μου είπαν ότι για να συνεχίσω τη χορηγία, έπρεπε επίσης να τους δώσω «φρύδια». Δεν κατάλαβα. Εκείνη την εποχή, νόμιζα ότι χρηματοδοτήθηκε από μια εταιρεία – θέλουν διαφημίσεις ρούχων. Τελικά, ζήτησαν ρητά σεξουαλικές ανταμοιβές, ώστε να μπορούσα να τις χρηματοδοτήσω. Φοβόμουν. Είπα στον προπονητή μου όταν με ρώτησε τι συνέβη στους χορηγούς. Ωστόσο, δεν έκανε τίποτα, παραδόθηκα, έως ότου εμφανίστηκε η ιστορία της Σόφιας Μπεκατόρου, της 12χρονης παλαιστής μας.

Αποφάσισα να μιλήσω γιατί εκείνοι που διαπράττουν τέτοια εγκλήματα πρέπει να τιμωρηθούν. Και ξέρω άλλους, πολλούς αθλητές, περίπου 10-15 άτομα που μου είπαν ότι τους συνιστούσαν οι ίδιοι χορηγοί. Σπρώχνουν τα παιδιά στην πορνεία. Στους αγώνες έχω δει πολλές φορές στα περίπτερα αυτούς τους ανθρώπους που δεν προέρχονται από τον αγώνα, αλλά φαίνεται γιατί έρχονται. Για να δείτε νέα παιδιά. Δεν είναι μόνο δική μου δουλειά. Ο άλλος αθλητής που είπα ποιος πήγε στο σπίτι των «χορηγών», είδα ότι θα έκανε λάθος, և μάλλον το έκανε. Οι καιροί είναι δύσκολες στιγμές, όλοι χρειάζονται χρήματα, πού πάνε όλοι; Υπάρχουν παιδιά ηλικίας 12-13 που πρέπει να εργαστούν ως πόρνες. Το αποφεύγω, αλλά τα άλλα παιδιά δεν το έκαναν. “

Πηγή: iefimerida.gr

Source