Σούντγκρεν. “Είμαστε περήφανοι για αυτό που έχουμε επιτύχει”

Ο Σουηδός αμυντικός του “Κίτρινα” αναφέρθηκε στην πολύ καλή ατμόσφαιρα της ομάδας, σημειώνοντας ότι είναι περήφανος για όσα έχουν επιτύχει μέχρι τώρα.

Η συνέντευξή του λεπτομερώς.

Περιμένατε τη δεύτερη θέση στον τελικό του πρώτου γύρου;

«Είμαστε περήφανοι για αυτό που έχουμε επιτύχει. Αυτή η θέση σίγουρα ανταμείβει τη συνολική προσπάθεια από τις αρχές του έτους. Δυσκολευτήκαμε πολύ να είμαστε αυτή τη στιγμή, ναι, όταν εργάζεστε στις καλύτερες συνθήκες, τότε έχετε το δικαίωμα να περιμένετε να ανταμειφθείτε, να ονειρευτείτε ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Πόσο φτάνουν τα όνειρά σας;

“Είμαστε φιλόδοξοι, αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε μετριοπαθείς. Μην είστε ικανοποιημένοι, μην νομίζετε ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Ο πρώτος μας στόχος είναι να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε, να μας ευχαριστεί πρώτα και μετά τους άλλους. Και, φυσικά, να είσαι στην πρώτη τριάδα στον τελικό του πρωταθλήματος. “Τίποτα δεν τελείωσε τον Δεκέμβριο, μόνο αυτός που έπαιξε μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι επιτυχής.”

Τι είναι διαφορετικό για τον Άρη φέτος;

“Λίστα πολύ υψηλής ποιότητας – δύο ίσες έντεκα. Όταν κάθε παίκτης είναι πολύτιμος, είτε ξεκινά ο αγώνας είτε φεύγει από τον πάγκο, τότε η ομάδα κερδίζει, իչը ο προπονητής μπορεί να σχεδιάσει το πρόγραμμά του πιο άνετα. Παρεμπιπτόντως, δεν θα μπορούσα να παραλείψω να αναφέρω το έργο του κ. Μάντσιου նրա τη μεγάλη συμβολή του στην εικόνα μας. Τόσο η εκπαίδευση όσο και η ανάλυση των ανταγωνιστών μας βοήθησαν όλοι να παρουσιάσουμε 100% κάθε φορά που διαβάζουμε. Προσωπικά, βρέθηκα ξανά μαζί του, γι ‘αυτό πάντα θέλω να ανακτήσω την εμπιστοσύνη που μου έχει.

Είστε έτοιμοι για την πίεση στον δεύτερο γύρο; Τώρα που σας γνωρίζουν, θα προετοιμαστούν αναλόγως.

“Φυσικά είμαστε έτοιμοι, αλλά τον περιμένουμε. Γι ‘αυτό είπα ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αυτό πρέπει να κάνουμε. Μπορεί να φαίνεται μικρό, αλλά είμαστε πραγματικά καλοί μαζί, μια στενή, ενωμένη οικογένεια. Και όταν η ομάδα μέσα στο αποδυτήριο δημιουργεί μια τέτοια ατμόσφαιρα, τον βοηθά να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο ή δυσκολία. “

Ευχές για το 2021.

“Είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους. Να είμαστε υγιείς արագ να τερματίσουμε γρήγορα το κακό με μια επιδημία που όλοι έχουμε βιώσει αντοχή. Ειρήνη և αγάπη επίσης, τι περισσότερο μπορείτε να ζητήσετε;

* Συνέντευξη με τα πραγματικά νέα

πηγή: sdna.gr

Source