Σούπερ Κίκι. 30 άνδρες μας χτυπούσαν, և άνθρωποι έκαναν βίντεο αντί να μας βοηθήσουν

Επιτέθηκαν βάναυσα από τον φίλο τους. Κινητά τηλέφωνα στο χέρι απογοητευμένοι από την αντίδραση των ανθρώπων

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Το σούπερ μάρκετ youtuber Kiki, γνωστό για τη βίαιη επίθεσή του την περασμένη Κυριακή, μίλησε στο protothema.gr με 30 φίλους του φίλου του Faye, περιγράφοντας τις σκηνές της βίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο γιατί δεν μπορούσε να βοηθήσει τον εαυτό του και τον φίλο του από τα επαναλαμβανόμενα χτυπήματα των θυμωμένων ανδρών.

Η δυσαρέσκεια και η απογοήτευσή του, όπως τονίζει, είναι μεγάλη, επειδή οι άνθρωποι που ήταν παρόντες σε αυτό το κακό συμβάν δεν έκαναν τίποτα για να σώσουν τα δύο νεαρά κορίτσια από τα χέρια των ανδρών που τους χτύπησαν.

«Είμαι πολύ σοκαρισμένος που βλέπω τη φίλη μου να χτυπιέται. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ενώ έπαιρνα selfie, ένα αγόρι ήρθε σε μένα και είπε: «Σταμάτα να πας», ενώ είχε ένα μέρος για να πάει. Ωστόσο, του είπα. «Έλα, αγάπη μου», και μετά μου είπε. Τότε τον κατάρασα, με χτύπησε πρώτα. Τότε οι άλλοι που ήταν μαζί του, η κοπέλα μου και εγώ άρχισα να τρυπάμε και να μας τρυπάμε στο στομάχι, στο στόμα, όπου ήταν.

Φάγαμε ξύλο, η κοπέλα μου έχει πολλές μώλωπες, ումը το σοκ που υποφέραμε ως αποτέλεσμα αυτής της άσχημης επίθεσης είναι υπέροχο. Χτυπηθήκαμε χωρίς καλό λόγο. Αυτά είναι άγνωστα για εμάς, νομίζω ότι ήταν σκόπιμο. Φυσικά, πολλοί εκφοβιστές δεν ήξεραν τι είχε συμβεί, αλλά ήταν ευχαριστημένοι από αυτό.
γιατί είμαι αναγνωρίσιμος. «Έψαχναν έναν λόγο να πολεμήσουν, ήμουν το σωστό θύμα τη σωστή στιγμή», δήλωσε στο σούπερ Kiki στο protothema.gr.

«Θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου και την απογοήτευσή μου, γιατί τη στιγμή που η φίλη μου κι εγώ χτυπήσαμε, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που μας κοίταζαν με κινητά τηλέφωνα στα χέρια τους, κανείς δεν μας βοήθησε. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να είναι θεατές κατά τη διάρκεια τέτοιων τραγικών γεγονότων, αλλά πρέπει να προσφέρουν τη βοήθειά τους στους υποστηρικτές τους όταν βρίσκονται σε κίνδυνο.

Δεν μπορείτε να δείτε ανθρώπους ή ζώα ή οτιδήποτε πυροβολείται στο δρόμο, can μπορείτε να τραβήξετε βίντεο. Ήμουν απογοητευμένος και πολύ ενθουσιασμένος “, καταλήγει το Super Kiki.

Η ανάρτησή του στο instagram

«Η σοφία είναι ότι έχω διαπραγματευτεί πολλά για να βγω έξω και να το πω δημόσια για τόσους πολλούς λόγους. Είτε είμαι στην τηλεόραση, είτε επειδή οι άνθρωποι είναι τόσο κακοί, είτε επειδή η μαμά και ο μπαμπάς μου θα ξέρουν από εδώ, συγγνώμη μαμά και μπαμπά, μαθαίνετε από εδώ. Θέλω να σας πω ότι ο φίλος μου Faye και εγώ φάγαμε ξύλο από 30 αγόρια. Γροθιές, χτυπήματα στο στομάχι-στόμα. Δεν ξέρω, μπορούν να ειπωθούν οι λόγοι, αλλά θα τους πούμε. Ο λόγος ήταν προφανώς φανατικός.

Όσοι από εμένα ξέρετε δεν έχουν καμία σχέση με ομάδες. Αλλά το είχα πριν από 11 χρόνια. Πριν από 11 χρόνια, πήγα για συνέντευξη στον Θεοδωράκη σε μια φανέλα του Παναθηναϊκού. Αυτή η συνέντευξη εντάσσεται τώρα στη συνέντευξη που έδωσα στον Arnautoglu εκείνη τη στιγμή, οπότε μερικοί άνθρωποι θυμήθηκαν ποια ήταν αυτή η μπλούζα Panatinaikos το 1900. Η αλήθεια είναι ότι κάνω αυτές τις ιστορίες γιατί είμαι πολύ λυπημένος. Λοιπόν, αποδείχθηκε ότι 30 ηλίθια κορίτσια διώκονταν, ξέραμε ότι υπήρχαν. Αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπήρχαν άνθρωποι με τόσο δυνατά στομάχια που θα έβλεπαν τα κορίτσια να χτυπούνται, να κάνουν βίντεο και να παρακολουθούν βίντεο χωρίς τη βοήθεια κανενός. Κάνω όλες αυτές τις ιστορίες για αυτόν τον λόγο.

Είστε ακριβώς όπως αυτός που ζυγίζει εκείνη τη στιγμή. Ακόμα κι αν ήμουν ακόμα υποστηρικτής οποιασδήποτε ομάδας, αυτός ο φασισμός πρέπει να σταματήσει ώστε να μην μπορούμε να πούμε αυτό που μας αρέσει. Δεν μπορώ να ξεχάσω τις στιγμές που άρπαξαν το Fayola από το λαιμό και την κλωτσούσαν στο πρόσωπο. Ένα παιδί που δεν έπαιξε ποτέ ξύλο στη ζωή του δεν με είχε εμπλακεί ποτέ στη μέση. Θέλω πραγματικά να έχουν όλοι ή να βρουν έναν φίλο όπως ο Faye. Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ. “Είναι ο άντρας μου, είμαι πολύ περήφανος που τον έχω,” είπε ο Super Kiki στο βίντεό του.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source