Σπάζοντας ειδήσεις | Έλληνας Αρχιεπίσκοπος ΙΙ. Ο Χρυσόστομος επαινεί τον Πρόεδρο Ερντογάν: έναν πραγματικό πατριώτη

Ελληνοκυπριακή διοίκηση (GKRY) Ρούμι ορθόδοξη εκκλησία Αρχιεπίσκοπος ΙΙ. Ο Χρυσόστομος ανέφερε επίσης τον Πρόεδρο Ερντογάν στην εκτίμησή του για την ημερήσια διάταξη. Ο Χρυσόστομος, «ο Τούρκος ηγέτης Ερντογάν, τα χρόνια της Τουρκίας που χρησιμοποιεί φτηνή εργασία από την Ευρώπη σήμερα« εκδικητικός »Είναι πραγματικός πατριώτης».

Αρχιεπίσκοπος Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Νότιας Κύπρου (GASC) II. Ο Χρυσόστομος έκανε αξιολογήσεις στον ελληνικό τύπο στην ημερήσια διάταξη. Ο Χρίστοστομος δήλωσε σε συνάντηση του προέδρου της ελληνικής διοίκησης Νίκος Αναστασιάδης ότι του είπε ότι ήθελε μια λύση δύο κρατών, ότι υποστήριζε αρχικά το ELAM αλλά αργότερα παραιτήθηκε και ότι ήταν ένας από τους τρεις ιδρυτές του DIKO.

“Το ERDOĞAN ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ”

Μιλώντας στον ελληνικό τύπο, II. Χρυσόστομος, Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μοιράζονται τις σκέψεις τους για αυτό, “ο Ερντογάν, ηγέτης της Τουρκίας, ένας πραγματικός πατριώτης Ευρώπη σήμερα εκδικεί περιοχές της Τουρκίας για χρόνια χρησιμοποιώντας φθηνή εργασία”, είπε.

ΔΑΠΑΝΩ 50 ΧΙΛΙΑ ΛΙΡΑ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΑΝΑΦΟΡΑ

ΙΙ. Υπενθυμίζοντας την ομολογία του ότι “ξόδεψε 50 χιλιάδες Λίρα Κύπρου” για να υποστηρίξει το “όχι” στα δημοψηφίσματα του σχεδίου Ανάν το 2004, ο Χρυσόστομος είπε: “Υπήρχε μια ομάδα που ενδιαφερόταν να βάλει αφίσες για να καθοδηγήσει τους ανθρώπους, κάνοντας αυτό – τότε. Ήρθε ένας δημοσιογράφος, κουνώντας ένα αντίγραφο επιταγής 50 χιλιάδων λιρών από την Αρχιεπισκοπή. Του δόθηκε από έναν λογιστή. Ήμουν ακόμα ο Μητροπολίτης Πάφου και αυτός (ο δημοσιογράφος) ήθελε να αποκαλύψει και την Αρχιεπισκοπή και εγώ. Η ιδιοκτησία των 2-3 δισεκατομμυρίων. Όλα τα ακίνητα για τη χώρα. Ακούτε; ” Φώναξα, έφυγα χωρίς να πω ούτε λέξη “

ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΙΙ. “Σου είπε ότι δεν ήθελε να ανοίξουν τα οδοφράγματα;” Είπε, “Δεν το ήθελε. Πραγματικά δεν το ήθελε. Ήξερε ότι θα μας προκαλούσε προβλήματα”, και πρόσθεσε: “Όταν οι άνθρωποι φώναξαν, ας πούμε όχι στην Ευρώπη, έκανα μια δήλωση και είπα όχι για ενήλικες, όχι για ανηλίκους. Πήγα στην Προεδρία το 2003. Εξήγησα” . Από την άλλη πλευρά, II. Ο Χριστόστομος τον ρώτησε, πώς εξηγείτε τη μη απάντηση που δόθηκε στο δημοψήφισμα του Ανάν το 2004; “Διαπιστώθηκε ότι χάσαμε. Η Κύπρος φεύγει. Η Κυπριακή Δημοκρατία φεύγει. Οι Βρετανοί είναι κακοί. Έδωσαν αυτήν την αναπηρία ανεξαρτησία και σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να καταστρέψουν την Κυπριακή Δημοκρατία όποτε το ήθελαν.

– Λευκωσία

Πηγή: Πρακτορείο ειδήσεων Demirören

.Source