Σπάζοντας νέα: Τι συνέβη σήμερα πριν από 10 χρόνια;

Ο ΕΡΝΤΟΥΑΝ ΜΙΛΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Ο Πρωθυπουργός Ερντογάν μίλησε στην Ομαδική Συνάντηση του Κόμματός του.

ΑΟΠΛΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ

Στην Προύσα, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Nilüfer βαδίστηκαν ενάντια στον εξοπλισμό.

για την ειρήνη νέος χρόνος Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και οι πολίτες παρακολούθησαν την πορεία. Η πορεία που ξεκίνησε μπροστά από το κτίριο του Δημοτικού Συμβουλίου Nilüfer συνεχίστηκε προς την περιοχή του νοσοκομείου στη λεωφόρο Fatih Sultan Mehmet με τα συνθήματα «Όχι σε ατομικό εξοπλισμό», «Χρειαζόμαστε ειρήνη, όχι όπλα». Οι πολίτες περπατούν βάζοντας τριαντάφυλλα στα όπλα παιχνιδιών στα χέρια τους, Τουρκία και είπε ότι ήθελαν ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η εισαγωγική συνάντηση των πολιτιστικών εκδόσεων του Δήμου Denizli στην αίθουσα συνελεύσεων μετατράπηκε σε μίνι συναυλία. Στην εισαγωγική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για τα βιβλία που ρίχνουν φως στην 800χρονη ιστορία του Ντενιζλί, ο δήμαρχος Ντενιζλί Νιχάτ Ζέμπεκτσι, η οικονομία της πόλης, η τέχνη, Αθλημα και παρουσίασε τα βιβλία για το πολιτιστικό υπόβαθρο. Αναφέρθηκε ότι τα βιβλία θα διανεμηθούν δωρεάν σε όλους τους μαθητές στα δημοτικά σχολεία.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ

Διοργανώθηκε μια δικοινοτική συναυλία για την Πρωτοχρονιά στη Λευκωσία, την πρωτεύουσα της ΤΔΒΚ. Το Ίδρυμα Κώστα και Ρίτα Σεβέρη, που λειτουργεί στη Νότια Κύπρο με τον Σύνδεσμο Γυναικών του Τουρκικού Πανεπιστημίου Κύπρου, διοργάνωσε μια κοινή συναυλία στη Λευκωσία για το Νέο Έτος.

Τούρκοι και Έλληνες καλλιτέχνες της όπερας, οι οποίοι έδωσαν για πρώτη φορά μια σύντομη παράσταση στην πλατεία Atatürk, γνωστή ως Πλατεία Saray στη Λευκωσία, μετά μετακόμισαν στο ιστορικό Büyük Han, το οποίο χτίστηκε το 1572, και συνέχισαν τις συναυλίες τους.

Ενώ πολλοί Τουρκοκύπριοι και Ελληνοκύπριοι παρακολούθησαν τη συναυλία, τουρίστες που ζούσαν στο νησί και έρχονταν στην Κύπρο για να περάσουν τις διακοπές τους το παρακολούθησαν με χαρά.

-İΗΑ-

Πηγή: Newshlas News Agency

.Source