σπιτική αναλογία με την Τουρκία στην ελληνική τηλεόραση

Τα ελληνικά ΜΜΕ πρωτοσέλιδαν σήμερα στην Τουρκία Η εφημερίδα Kathimerini, υπουργός Ενέργειας Fatih Dönmez, εξήγησε το Σαββατοκύριακο στην Τουρκία Συνθήκη της ΛωζάνηςΤο παρουσίασε στους αναγνώστες του με τον τίτλο «θέλει να αλλάξει». Η δήλωση, “Είναι σχεδόν εκατό χρόνια τώρα. Νομίζω ότι μπορούν να διευθετηθούν, να συζητηθούν και να διαπραγματευτούν”, υπογραμμίστηκε η πρόταση.

Η ελληνική εφημερίδα αναφέρει σε δύο ξεχωριστές ειδήσεις ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ έκανε νέες δηλώσεις από τη δήλωση του Υπουργού Ντόνμεζ. Ένα από τα νέα είναι για τον εξοπλισμό και τις επισκέψεις των 16 αποστρατικοποιημένων νησιών στο Αιγαίο.

Ο υπουργός Ακάρ είπε: “Τα νησιά οπλισμένα παράνομα. Τι είδους λογική είναι αυτή; Λες και αυτό δεν αρκεί, συνεχώς έρχεται και πηγαίνει για τη διαιτησία αυτών των νησιών … Τι είναι αυτή η πρόκληση, όχι η παρενόχληση;” ερωτηθείς. Ελλάδα Ο αρχηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, επισκεφθείτε αυτά τα νησιά κοντά στην Τουρκία πριν από τα Χριστούγεννα των Χριστουγέννων, είπε ότι θα αναπτυχθούν περισσότερα στρατεύματα ..

Ο υπουργός δηλώνει ότι πολλές από τις συνομιλίες στη διοίκηση της Αθήνας Akar, είπαν: «Όλοι μας« ναι », λέμε, η ελληνική πλευρά, κανένας δεν το κάνει. Γιατί;

Επειδή δεν εμπιστεύονται τον εαυτό τους, αλλά σε αυτό που βασίζονται, όποιος είναι πίσω τους. Χιονίστηκε επίσης στα βουνά που εμπιστεύτηκαν. Στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, κανείς εκτός από ένα ή δύο κράτη δεν είπε ναι στις χαλασμένες, εγωιστικές απαιτήσεις τους. “

Ο Tom Ellis, σε μια ανάλυση που δημοσιεύθηκε με την υπογραφή του υπουργού Τουρκίας και Ελλάδας, θα πάρει ένα νέο όπλο, ο Akar ισχυρίστηκε ότι ήταν δυσαρεστημένος. Η ανάλυση ξεκινά με τη δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Akar στη Λιβύη.

Υπουργός Ακάρ, “ο μισθός και ο μισθός του ελληνικού λαού έχει αρχίσει να κόβει μια ξέφρενη μόδα. Αγοράστε όσα θέλετε, πλοία, αεροπλάνα, υποβρύχια δεν είναι αρκετά. Τι θα συμβεί στον αγαπητό Έλληνα λαό”, είπε.

Ο Tom Ellis, στην πραγματικότητα, τα αεροσκάφη Rafale που αγοράστηκαν από τη Γαλλία, ζήτησαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, υποστήριξαν ότι το F-35 μπορεί να είναι αρκετό για την Ελλάδα, πρότεινε ότι οι ανησυχίες της Τουρκίας.

Η Ελλάδα και η Τουρκία συγκρίθηκαν επίσης στην ανάλυση της Πολεμικής Αεροπορίας. Κατά συνέπεια, μέχρι το 2021, η Ελλάδα θα έχει 18 αεριωθούμενα αεροσκάφη Rafale, 154 μαχητικά αεροσκάφη F-16 και 24 Mirage, 84 εκ των οποίων εκσυγχρονίστηκαν.

Η Τουρκία, δείχνοντας ότι η αμερικανική παραγωγή 233 μαχητικών αεροσκαφών F-16 με τον Τομ Έλις, η Ελλάδα ισχυρίστηκε ότι θα πάρει το πάνω χέρι στο Αιγαίο Πέλαγος με το αεροσκάφος Rafale.

Το πρόγραμμα ασχολήθηκε με τις σχέσεις με την ελληνική τηλεόραση SKAI στην Τουρκία μετατράπηκε σε απαίσια. Καθηγητής τουρκοελληνικών σχέσεων και αναπληρωτής της κυβερνώντας Νέας Δημοκρατίας, καθηγητής Ο Άγγελος Συρίγκος, οικεία αναλογία με την προσπάθεια της Τουρκίας για ανανέωση της Συνθήκης της Λωζάννης.

Διεθνής νομοθεσία και εμπειρογνώμονες εξωτερικών σχέσεων Καθ. Ο Συρίγκος ακούστηκε να έρχεται από το στόμα και τα αυτιά, “Η Τουρκία θέλει να απαλλαγεί από τη Συνθήκη της Λωζάνης. Η Λωζάνη υπογράφηκε πριν από 97 χρόνια, δεν έχει νόημα να μιλήσουμε σήμερα”, είπε.

ΒΑΣΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η Τουρκία, η Συρία, η Λιβύη και η τύχη του πολέμου Ναγκόρνο-Καραμπάχ στον εκτοπισμό των ένοπλων μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (SIH a), ένας πρώτος στο Αιγαίο πέθανε.

Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν ότι, αφού το TB2 του Bayraktar έσπασε νέο έδαφος, η διοίκηση της Αθήνας θα αγοράσει εξοπλισμούς από το Ισραήλ και θα εγκατασταθεί μια βάση drone για το νησί Ίσκυρα στη μέση του Αιγαίου.

που μεταφέρει τα τοπικά μέσα ενημέρωσης άρχισαν να μαζεύονται εναντίον της Τουρκίας, το Ισραήλ θα αναζωογονήσει την αεροπορική βάση της Τανάγρα στο νότιο Αιγαίο Πέλαγος και όλο το İskiri με sihai που έγραψε ότι θα ακολουθήσει ο Βορράς.

Η διοίκηση της Αθήνας υπέγραψε επίσης συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, μετά από πέντε μήνες διαπραγματεύσεων, επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ του Τελ Αβίβ και της Αθήνας.

Σύμφωνα με τη συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών, οι οποίες είναι επίσης σύμμαχοι στην Ανατολική Μεσόγειο, θα δημιουργηθεί πιλοτικό κέντρο εκπαίδευσης στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν ότι η Ελλάδα επέλεξε την ισραηλινή εταιρεία Elbit αντί της καναδικής εταιρείας CAE.

Το κόστος της συμφωνίας, το οποίο θα ισχύει για 22 χρόνια, είναι 1 δισεκατομμύριο 375 εκατομμύρια ευρώ. Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Καλαμάτα, δεν θα εκπαιδευτούν μόνο οι πιλότοι της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και οι πιλότοι από άλλες χώρες. Σύμφωνα με τη συμφωνία συμμαχίας μεταξύ Ελλάδας, Ισραήλ και Νότιας Κύπρου, οι τρεις χώρες θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις μαζί, θα μοιραστούν πληροφορίες και θα εργαστούν στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο δεν μειώθηκαν ποτέ και η διοίκηση της Αθήνας ασκήθηκε με τους συμμάχους της, τη Γαλλία, την Αίγυπτο, τη Νότια Κύπρο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν ένα πολεμικό πλοίο στη βάση της Σούδας στο νησί της Κρήτης.

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ RAFALE ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

μπαίνοντας στον αγώνα όπλων, επειδή φοβούνται την Τουρκία και την Ελλάδα αγοράζουν αεριωθούμενα Rafale από τη Γαλλία. Επιστρέφοντας με άδεια χέρια από τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις αρχές Δεκεμβρίου, η διοίκηση της Αθήνας ανακοίνωσε τον μεγαλύτερο αμυντικό προϋπολογισμό των τελευταίων 11 ετών, παρά την οικονομική ύφεση. Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του 2021, φαίνεται ότι το μερίδιο του εξοπλισμού έχει αυξηθεί πέντε φορές.

Η Ελλάδα έχει διαθέσει προϋπολογισμό άμυνας 5,49 δισεκατομμυρίων ευρώ το επόμενο έτος. 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ θα δαπανηθούν για εξοπλισμό. Το ποσοστό αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο σε 11 χρόνια, με τη διοίκηση της Αθήνας να μειώνει τον αμυντικό προϋπολογισμό της με την πάροδο των ετών λόγω της βαθιάς οικονομικής κρίσης και οι δαπάνες μειώθηκαν σε 3.163 δισ. Ευρώ το 2017. Ο αμυντικός προϋπολογισμός της Ελλάδας το 2020 ήταν 3,39 δισεκατομμύρια ευρώ και μόνο 540 εκατομμύρια ευρώ αυτού του ποσού προορίζονταν για εξοπλισμό. Ενώ αναμένεται μείωση της τάξης του 10,5% στην ελληνική οικονομία λόγω της επιδημίας του κοροναϊού, η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο προκάλεσε αύξηση ρεκόρ στον αμυντικό προϋπολογισμό του 2021.

Η διοίκηση του Παρισιού θα πουλήσει 18 αεροσκάφη Rafale, έξι από τα οποία είναι καινούργια και 12 χρησιμοποιημένα, στην Αθήνα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κιράκος Μικοτάκης είπε, “Η συμφωνία για την αγορά 18 μαχητικών Rafale από τη Γαλλία θα υπογραφεί εδώ στην Αθήνα.” Ο Πρωθυπουργός Μικοτάκης πληροφορεί ότι το αεροσκάφος θα παραδοθεί στην Ελλάδα το 2021, υποστήριξε ότι η ενίσχυση του στρατού σε περιόδους αυξημένης σύγκρουσης μεταξύ Τουρκίας και στοχεύει στην ανάπτυξη αμυντικών δυνατοτήτων.

Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης γράφουν ότι 18 αεροσκάφη Rafale θα κοστίσουν στην Αθήνα περίπου 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο Πρωθυπουργός Μικοτάκης είπε επίσης ότι θέλουν να αγοράσουν νέες φρεγάτες, ελικόπτερα και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα. Ενώ η Ελλάδα σκοπεύει να ενημερώσει τον στόλο της F-16 τα επόμενα χρόνια, ετοιμάζεται επίσης να προσθέσει 15 χιλιάδες επιπλέον στρατιώτες στον στρατό της.

για τη δημιουργία συμμαχίας ενάντια στην Ανατολική Μεσόγειο στην Τουρκία, την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Αίγυπτο, την Κύπρο και τις Ενωτικές Αραβικές Emirlikleri’yl πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Τέλος, η Γαλλία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συμμετείχαν στην άσκηση από την Αίγυπτο φέτος. Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν ότι οι δύο χώρες αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην άσκηση με δική τους πρωτοβουλία.

Πηγή: Εθνικότητα

.Source