“Στάδια οικονομικού σχεδιασμού”

Γνώση οικονομικών. “Στάδια οικονομικού σχεδιασμού”

Η ιδέα του χρηματοοικονομικού σχεδιασμού αναλύεται στο δεύτερο από μια σειρά βίντεο που παράγονται από τον Σύνδεσμο Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου (CFA Cyprus) στο πλαίσιο της προώθησης του χρηματοοικονομικού γραμματισμού.

Το βίντεο, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στη σελίδα CFA Facebook (https://fb.watch/3x-OLtCO_m/), εξηγεί με σαφήνεια τα στάδια του οικονομικού σχεδιασμού, καθώς και τους λόγους για τους οποίους είναι η κύρια απαίτηση ενός σύγχρονο κυπριακό νοικοκυριό.

Ο στόχος της πρωτοβουλίας CFA Society Κύπρου είναι να εκπαιδεύσει τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για βασικές οικονομικές έννοιες, σε συνδυασμό με τις αρχές της ορθολογικής διαχείρισης χρημάτων και του οικονομικού σχεδιασμού.

Στην πραγματικότητα, σε μια εποχή που η αλλαγή και η αυτοματοποίηση του τραπεζικού τομέα γίνονται με πολύ γρήγορο ρυθμό, η πληροφόρηση զարգ η ανάπτυξη κριτικής σκέψης στον προσωπικό οικονομικό σχεδιασμό είναι επείγουσα ανάγκη από νεαρή ηλικία.

Ο Σύνδεσμος Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου (CFA Society Cyprus) είναι μια τοπική θυγατρική του CFA Institute που εδρεύει στην πολιτεία της Βιρτζίνια των ΗΠΑ και έχει περισσότερα από 160.000 μέλη σε όλο τον κόσμο.

Ο κύριος σκοπός της CFA είναι να δώσει έμφαση στην αξία του χρηματοοικονομικού συμβούλου σε θέματα που σχετίζονται με τον ορθό χρηματοοικονομικό σχεδιασμό σε εταιρικό και ατομικό επίπεδο. Παρέχει τεχνογνωσία για τη βελτίωση της απόδοσης των ρυθμιστικών αρχών και της κυβέρνησης.

Source