Στέλλα Κυρακίδου. Μια ημερήσια δόση 30 εκατομμυρίων 30-30 εκατομμυρίων πολιτών εμβολιάζονται πλήρως στην ΕΕ

Ο συνολικός αριθμός των εμβολιασμένων πολιτών στην ΕΕ έχει φτάσει τα 30 εκατομμύρια

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android Տ ΕΔΩ για iOS

Ο αριθμός των πλήρως εμβολιασμένων πολιτών στην ΕΕ έχει φτάσει τα 30 εκατομμύρια, ενώ 117 εκατομμύρια εμβολιασμοί έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, με ρυθμό που φτάνει τώρα τα 3 εκατομμύρια ημερήσιες δόσεις, δήλωσε η Επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυρακίδου στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επισιτιστική ασφάλεια.

Εξήγησε ότι το επίπεδο παραγωγής αυξάνεται σταδιακά και τώρα αναμένονται 50 εκατομμύρια επιπλέον δόσεις Pfizer τις επόμενες 10 εβδομάδες.

Ο Επίτροπος εξήγησε λεπτομερώς τον τρόπο προετοιμασίας της Επιτροπής για την επόμενη μέρα και περιέγραψε πρωτοβουλίες όπως η διαπραγμάτευση 1,8 δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίου το 2022 έως το 2023 για την ενίσχυση των δόσεων και των παραλλαγών του ιού.

Σημείωσε την ανάγκη για μια ισχυρή Ένωση Υγείας, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας δομής προετοιμασίας του HERA, ζητώντας την υποστήριξη των ευρωβουλευτών στην ολοκλήρωση σχετικών νομοθετικών πρωτοβουλιών.

Πηγή: KYPE

Ο αριθμός των πλήρως εμβολιασμένων πολιτών στην ΕΕ έχει φτάσει τα 30 εκατομμύρια

Ο αριθμός των πλήρως εμβολιασμένων πολιτών στην ΕΕ έχει φτάσει τα 30 εκατομμύρια, ενώ 117 εκατομμύρια εμβολιασμοί έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, με ρυθμό που φτάνει τώρα τα 3 εκατομμύρια ημερήσιες δόσεις, δήλωσε η Επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυρακίδου, απευθυνόμενη στην Επιτροπή Περιβάλλοντος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημόσια υγεία και επισιτιστική ασφάλεια.

Εξήγησε ότι το επίπεδο παραγωγής αυξάνεται σταδιακά και τώρα αναμένονται 50 εκατομμύρια επιπλέον δόσεις Pfizer τις επόμενες 10 εβδομάδες.

Ο Επίτροπος εξήγησε λεπτομερώς τον τρόπο προετοιμασίας της Επιτροπής για την επόμενη ημέρα – περιέγραψε πρωτοβουλίες όπως η διαπραγμάτευση 1,8 δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίου το 2022 և 2023 για την ενίσχυση των δόσεων ιών και παραλλαγών.

Σημείωσε την ανάγκη για μια ισχυρή Ένωση Υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νέας δομής προετοιμασίας του HERA, και ζήτησε την υποστήριξη των ευρωβουλευτών για την ολοκλήρωση των σχετικών νομοθετικών πρωτοβουλιών.

Πηγή: KYPE

Source