Στέφανι. “Ο αρχιεπίσκοπος δεν είναι πάνω από τους νόμους, το κράτος και την κοινωνία” (βίντεο)

Η δήλωση του εκπροσώπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου. “Ο αρχιεπίσκοπος δεν είναι πάνω από τους νόμους, το κράτος ή την κοινωνία”, λέει.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Όπως είναι η δήλωση του Στέφανου.

“Πρέπει να είναι προφανές ότι ο Επίσκοπος δεν είναι πάνω από το νόμο, το κράτος ή την κοινωνία. Ωστόσο, η πλειοψηφία των κομμάτων του δήμου του Δημοτικού Συμβουλίου της Λευκωσίας επιφυλάχθηκε για άλλη μια φορά την ειδική μεταχείριση του αρχιεπισκόπου για να τον αποτρέψει να θεωρηθεί υπεύθυνος για την απίστευτη, παράνομη πράξη του που κατέστρεψε κτίρια που αναφέρονται στην οδό Isocrates.

Αντίθετα, το ΑΚΕΛ έκανε μια ειδική προσφορά για δίωξη όσων διέπραξαν παράνομες πράξεις, υποχρεώνοντας ταυτόχρονα τον Αρχιεπίσκοπο να αποκαταστήσει τα παράνομα κατεδαφισμένα ιστορικά του κτίρια με σαφές χρονοδιάγραμμα. Το ΑΚΕΛ υπενθυμίζει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο επίσκοπος έχει διαπράξει τέτοιες παρανομίες και πολιτιστικά εγκλήματα κατά της ιστορίας της πόλης. Τον Δεκέμβριο του 2018, η Αρχιεπισκοπή κατέστρεψε ένα άλλο διατηρητέο ​​κτίριο ιστορικής αξίας, την ιδιωτική κατοικία της Ευγενίας Θεοδότου στην οδό Ασκληπιών.

«Η εκλογή του δημάρχου της Λευκωσίας ության από τα κόμματα της πλειοψηφίας στο κοινοτικό συμβούλιο, τα οποία μεθοδολογικά և αποφάσισαν το κράτος δικαίου և ισότητα για τον αρχηγό της εκκλησίας».

Δείτε τη σχετική ενότητα:

https://www.youtube.com/watch?v=KwjAmIw58ls:

Η δήλωση του εκπροσώπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου. “Ο αρχιεπίσκοπος δεν είναι πάνω από τους νόμους, το κράτος ή την κοινωνία”, λέει.

Όπως δηλώνει ο Στέφανος.

“Πρέπει να είναι προφανές ότι ο Επίσκοπος δεν είναι πάνω από το νόμο, το κράτος ή την κοινωνία. Ωστόσο, η πλειοψηφία των κομμάτων του δήμου του Δημοτικού Συμβουλίου της Λευκωσίας επιφυλάχθηκε για άλλη μια φορά την ειδική μεταχείριση του αρχιεπισκόπου για να τον αποτρέψει να θεωρηθεί υπεύθυνος για την απίστευτη, παράνομη πράξη του που κατέστρεψε τα κτίρια που αναφέρονται στην οδό Isocrates.

Αντίθετα, το ΑΚΕΛ έκανε μια ειδική προσφορά για δίωξη όσων διέπραξαν παράνομες πράξεις, ενώ ταυτόχρονα υποχρέωσε τον Αρχιεπίσκοπο να αποκαταστήσει τα παράνομα κατεδαφισμένα ιστορικά του κτίρια με σαφές χρονοδιάγραμμα. Το ΑΚΕΛ υπενθυμίζει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο επίσκοπος διέπραξε τέτοιες παρανομίες και πολιτιστικά εγκλήματα κατά της ιστορίας της πόλης. Τον Δεκέμβριο του 2018, η Αρχιεπισκοπή κατέστρεψε ένα άλλο διατηρητέο ​​κτίριο ιστορικής αξίας, την ιδιωτική κατοικία της Ευγενίας Θεοδότου στην οδό Ασκληπιών.

Η εκλογή του δημάρχου της Λευκωσίας և από τα κόμματα της πλειοψηφίας στο κοινοτικό συμβούλιο, το οποίο μεθοδολογικά եկեղեց αποφάσισε για τον αρχηγό της εκκλησίας, έρχεται σε άμεση αντίθεση με το δημόσιο συναίσθημα և τις βασικές αρχές της ολότητας. κράτος δικαίου և ισότητα. “

Δείτε τη σχετική ενότητα:

https://www.youtube.com/watch?v=KwjAmIw58ls:

Source