Σταθμός – ένα ρεκόρ για το Nissan և LEAF

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Η Nissan έφτασε σε ένα ορόσημο αυτόν τον μήνα, καθώς το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο μαζικής αγοράς στον κόσμο, το οποίο οδήγησε περισσότεροι από 180.000 λάτρεις της ενέργειας σε όλη την Ευρώπη, γιόρτασε τη δέκατη επέτειο. Αυτό είναι το Nissan LEAF, του οποίου οι ιδιοκτήτες εμπόδισαν συνολικά 2,5 εκατομμύρια τόνους CO2 να εισέλθουν στην ατμόσφαιρά μας ετησίως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Καθώς η ισχύς και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας συνεχίζουν να βελτιώνονται, το Nissan LEAF έχει καταλάβει τη μεγαλύτερη και πιο πιστή κοινότητα οδήγησης στον κόσμο. Από την κυκλοφορία του, οι ιδιοκτήτες έχουν καλύψει συνολικά περίπου 16 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα. Αυτό επιβεβαιώνει την αποστολή της Nissan να προσφέρει ένα πιο βιώσιμο, καθαρότερο μέλλον.

Ο συνολικός αριθμός των LEAF που πωλήθηκαν παγκοσμίως απέτρεψε με επιτυχία 2,5 εκατομμύρια τόνους εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στο περιβάλλον. Χρειαζόμαστε σχεδόν 100.000.000 δέντρα για να αφαιρέσουμε αυτήν την ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρά μας εάν εκπέμπονται άμεσα. Εξοπλισμένο με σύστημα μετάδοσης μηδενικών εκπομπών, το LEAF βελτιστοποιείται από το μηδέν για μια πλήρως ηλεκτρική εμπειρία οδήγησης.

Αντανακλώντας το γρήγορα αναπνεύσιμο LEAF NISMO RC, το LEAF προσφέρει άμεση ροπή և ενθουσιασμού σε ταχύτητες από 0 έως 100 km / h σε 6,9 δευτερόλεπτα. Κατά μέσο όρο, μπορεί να αναπαράγει 744 kWh καθαρής ενέργειας κάθε χρόνο, ταξιδεύοντας 18.000 χιλιόμετρα, κάτι που είναι αρκετό για 372 χρόνια για να τρέχει ένα κινητό τηλέφωνο. Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια, η Nissan և UEFA Champions League Trophy Tour և ενθουσιασμός և φέρνει χαρά σε μερικούς επιτυχημένους ιδιοκτήτες του LEAF που θα έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν το UCLA Trophy այել να απολαύσουν μια εικονική ανταλλαγή με τους πρεσβευτές της UEFA. όπως ο θρύλος Clarence ed Edorf.

Από τον Δεκέμβριο έως τον Φεβρουάριο το τρόπαιο UCL θα μεταβεί στην Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο. Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, η Nissan παρουσίασε το Ariya all-electric crossover coupe. Η Ariya ενσωματώνει τα δυνατά σημεία της Nissan στην ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων և Εισάγει την τελευταία τεχνολογία και σχεδιασμό από την Nissan Intelligent Mobility. Η Ariya είναι το κορυφαίο μοντέλο του προγράμματος μετασχηματισμού Nissan NEXT, στο οποίο η Nissan σχεδιάζει να πουλά 1 εκατομμύριο ηλεκτρικά οχήματα ετησίως, συμπεριλαμβανομένων των EV και των οχημάτων e-POWER.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα Nissan, καλέστε το New Nissan Cyprus στο 77777220 Κύπρος.

Source