Σταμάτησε το αυτοκίνητο, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα και έφυγε από τη σκηνή

Ο άντρας τραυματίστηκε σήμερα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Πάφο, πριν φύγει ένας οδηγός από τη σκηνή μετά τη σύγκρουση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αμφίδρομο όχημα, που έφτασε από τη λωρίδα ελέγχου κυκλοφορίας στη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, υπό διερευνηθείσες συνθήκες, μπήκε στη δεξιά λωρίδα, σύμφωνα με την πορεία του, με στόχο να κάνει μια στροφή επί τόπου. κινήθηκε προς τα βόρεια, ως αποτέλεσμα του οποίου σταμάτησε να κινείται και συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο που κατευθύνεται νότια. Ο οδηγός του δίκυκλου έφυγε από τη σκηνή μετά τη σύγκρουση, συνεχίζοντας την ευθεία πορεία, μέχρι να γίνουν περαιτέρω δοκιμές για να τον βρουν.

Οι αστυνομικοί της Πάφου πήγαν στη σκηνή για εξέταση.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων του Νοσοκομείου Πάφου, όπου, σύμφωνα με τον γιατρό που είχε την υπηρεσία, είχε σπασμένο λαιμό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου για περαιτέρω θεραπεία.

Διεξάγονται έρευνες από την αστυνομία της Πάφου για να ανακαλυφθεί η αιτία του ατυχήματος, καθώς και για να βρεθεί ο οδηγός που έφυγε από τη σκηνή μετά το ατύχημα.

Source