Στην Αγγλική Κεντρική Τράπεζα. “Ο Τίγας στην κύρια σύνθεση της εθνικής ομάδας ανδρών”

Ο προπονητής του Digenis Akritas Κώστας Αιγλέζος μίλησε στην Κεντρική Τράπεζα για τον Filippo Tiga, έναν νεαρό παίκτη μπάσκετ από τις Εθνικές Ένοπλες Δυνάμεις του Apollon.

Μπλε Νησί

Τι λέγεται λεπτομερώς;

“Πιστεύω ότι ο Φίλιππος είναι ένα από τα 4-5 παιδιά που πρέπει να είναι το κύριο σώμα της εθνικής ομάδας ανδρών όσον αφορά το κύριο σώμα, ενώ τα παιδιά των οποίων η φιλοσοφία και ο σχεδιασμός του παιχνιδιού βασίζονται εξ ολοκλήρου στα δικά τους χαρακτηριστικά. Αυτό που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα για το παιχνίδι ήταν η ικανότητά του να διατηρεί υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης με την πάροδο του χρόνου, το οποίο είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στα παιχνίδια point-to-point, όπως λέμε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης 40 λεπτών. Το δεύτερο χαρακτηριστικό αυτού του παιδιού είναι ότι η μάχη δεν ήταν αρκετή για τον εσωτερικό του κόσμο. να μην ενοχλεί. Υπήρξαν στιγμές στον αγώνα όταν προσπάθησα να παίξω με το μυαλό του μέσω της επικοινωνίας.

Δεν έδειξε συναισθηματική αντίδραση. Όσο για την ικανότητά του να σκοράρει, αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι αποδίδει πολύ εύκολα τόσο μετά από τριπλή όσο και σε λειτουργία λήψης Catch,, στην πραγματικότητα σε εξαιρετικές αποστάσεις από όλες τις αποστάσεις.

Εύχομαι στην Philip επιτυχία να μας δώσει μια τόσο μοναδική εμφάνιση. “

Βάλσαμο αστεριών

Source