Στην «Αρένα» και σήμερα η Κυβέρνηση και το ΑΚΕΛ [ΒΙΝΤΕΟ]

Το καθημερινό φαινόμενο είναι η σύγκρουση μέσω των δηλώσεων της κυβέρνησης և ΑΚΕΛ. Η διαφθορά, το Κυπριακό, η διαχείριση της επιδημίας, βρίσκονται στο επίκεντρο των καθημερινών συγκρούσεων μεταξύ της προεδρίας και της αντιπολίτευσης.

Αυτή τη φορά, σε σχέση με τα αποτελέσματα της τελευταίας έκθεσης της Υπηρεσίας Ελέγχου, ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου δηλώνει στις σημερινές δηλώσεις ότι «ο Νίκος Αναστασιάδης adis ανησυχεί την κυβέρνηση με τα ηθικά που φέρνουν στην κυβέρνησή τους

Ο κ. Στεφάνου σημειώνει ότι «ο Νίκος Αναστασιάδης πρέπει να σταματήσει να κρύβεται και να εξηγεί στους Κύπριους για το νέο σκάνδαλο, το οποίο και πάλι αφορά τον ίδιο και το οικογενειακό του περιβάλλον».

Εξηγεί ότι «ο γαμπρός του Νίκου Αναστασιάδη είναι ένας από τους διευθυντές της εταιρείας Ayia Napa Marina. Το δικηγορικό γραφείο του Νίκου Αναστασιάδη έχει υποβάλει αιτήσεις για πολιτογράφηση των διευθυντών και των μετόχων της εταιρείας. Και η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη επιβεβαίωσε τις πολιτογραφίες, παράνομα ή παράνομα. “

“Αυτό το οικογενειακό καρουσέλ είναι μια περιγραφή σύγκρουσης συμφερόντων. Αλλά από την άποψη της κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος, όχι με μια λέξη. “Κρατούν σιωπή, ώστε αυτό το σκάνδαλο να μπορεί να είναι λεπτομερές”, είπε. Στέφανος:

https://www.youtube.com/watch?v=pCKx0j6Hc34:

Απαντώντας σε αυτό που αποδίδει το ΑΚΕΛ στον Πρόεδρο ավար της Κυβέρνησης, ο Νίκος Αναστασιάδης, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου Νίκου Αναστασιάδης, είπε: Για να λύσει τα πραγματικά του προβλήματα. “

“Γι ‘αυτό,” σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος, “από την επομένη της επανεκλογής του Νίκου Αναστασιάδη, επικεντρώθηκε στις προσπάθειες βεβήλωσης της τιμιότητας, της αξιοπρέπειας και της ατομικότητας του Προέδρου της Δημοκρατίας.”

Ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει ότι “συνειδητοποιώντας την αδυναμία τους να προσφέρουν λύσεις στα παγκόσμια προβλήματα, στρέφονται στην κίτρινη εκλογική εκστρατεία”

«Τη στιγμή της καταπολέμησης της επιδημίας, χιλιάδες εργαζόμενοι και εταιρείες απολύθηκαν ως αποτέλεσμα των μέτρων. Η μόνη ανησυχία του κ. Άνδρου Κυπριανού είναι η πρόσφατη απόσυρση του διατάγματος που απαγορεύει τις διαμαρτυρίες». η κυβέρνηση με πιστωτικές εγγυήσεις “, πρόσθεσε.

«Ο κόσμος θα τους κρίνει», καταλήγει ο κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Source