Στην Αυστρία, η μελλοντική τύχη της μελλοντικής νύφης έπεσε… | Δημοσιογράφος Κύπρος

Την περασμένη Κυριακή, ο Saint είχε ένα ζευγάρι στην Αυστρία.

Στο Falquert, 2.308 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, και οι δύο σχεδόν έχασαν τη ζωή τους.

Η 32χρονη γυναίκα έπεσε από ύψος 200 μέτρων και τελικά βρέθηκε στη λίμνη. Το μέρος είναι βραχώδες αλλά καλυμμένο με χοντρό χιόνι, που έσωσε τη ζωή του. Ο 27χρονος άντρας, ο οποίος ήθελε να σώσει τη μελλοντική του γυναίκα, κατάφερε να προσκολληθεί στο βράχο ενώ έφτασαν οι διασώστες.

Ήταν πολύ τυχεροί. Πετούσαν 15 μέτρα στον αέρα. Η γυναίκα έπεσε από ένα βραχώδες έδαφος 200 μέτρα πάνω από το έδαφος. “Αν δεν ήταν για χιόνι, όλα θα ήταν διαφορετικά”, είπε ένας αστυνομικός στην Kronen Zeitung.

Μια μέρα μετά το ατύχημα, οι διασώστες ανακάλυψαν τι είχε κάνει το ζευγάρι στο βουνό. Ο 27χρονος πρότεινε σε μια γυναίκα στην κορυφή του όρους Falkert, όπου και οι δύο ανέβαιναν με μπότες χιονιού.

Απάντησε καταφατικά, καθώς και οι δύο ήταν ενθουσιασμένοι για να σχεδιάσουν το μέλλον τους μαζί, και η γυναίκα γλίστρησε στο βαρύ χιόνι. Όταν ο μελλοντικός σύζυγός της προσπάθησε να την πιάσει, έπεσε κι αυτός.

Μετά την πτώση, η γυναίκα κατάφερε να πλησιάσει τη λίμνη για να χαλαρώσει. Σύμφωνα με την Kronen Zeitung, ο ιδιοκτήτης της καλύβας βρήκε την πραγματική γυναίκα και την πήρε σε καταφύγιο.

Νωρίτερα, η αρραβωνιαστικιά της προσκόλλησε σε ένα βράχο ενώ τη διάσωσε με ελικόπτερο. Για το σκοπό αυτό, ο ορειβάτης διάσωσης κατέβηκε στο θύμα με ένα σχοινί. Στο νοσοκομείο, οι γιατροί διάγνωσαν τον «γαμπρό» με σπασμένη σπονδυλική στήλη.

Πηγή: reader.gr

Source