“Στην ηλικία των 14 μου στιγματίστηκε από την εμπειρία μέχρι που ήμουν 23 … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Πάνος Μουζουράκης κάθισε μπροστά από τον Νίκο Χατζινικολάου το βράδυ της Δευτέρας και μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο μεγάλος καλλιτέχνης μίλησε για την καριέρα του, τα όνειρα και την αγάπη του. Αλλά αποκάλυψε επίσης ένα γεγονός που τον ντροπιάζει σε ηλικία 14 ετών, που σχετίζεται με σεξουαλική παρενόχληση και το μήνυμα της μητέρας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η παιδική του ηλικία. Γεννήθηκα στην Ελβετία, ήρθαμε στην Ελλάδα όταν ήμουν 8 ετών. Ο πατέρας μου ήθελε να μας μεγαλώσει στην Ελλάδα. Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη. Το είχαμε στο μυαλό μας σαν παράδεισος στην Ελλάδα.

Η κα Ελένη, μητέρα του Πάνου, μίλησε κατά τη διάρκεια της παράστασης. Ήταν σιωπηλός, φοβισμένος, έφαγε πολλά, είπε η μητέρα του. Συχνά λιποθυμούσε. Στην αρχή φοβόμουν, αλλά στο τέλος ήταν στα νεύρα μου. Η μητέρα του ανακάλυψε ακόμη και ότι κάποιος τον είχε ακούσει να τραγουδά στη Θεσσαλονίκη, έτσι ξεκίνησαν όλα. “Τον λέω να είναι επιτυχής στη ζωή, να μην οδηγεί καλάμι.” ολοκλήρωσε τη μητέρα του τραγουδιστή.

Στην ηλικία των 14, ο πατέρας μου με έπιασε να καπνίζω, έβαλε τον μεγαλύτερο αδερφό μου, τον Μανώλη, και ο πρεσβύτερος με πήρε υπό τη φροντίδα του, αλλά μου άρεσε γιατί ήμασταν φίλοι. Έγραψα το μισό τραγούδι για τον πατέρα μου στο αεροπλάνο όταν ανακάλυψα ότι ήταν άρρωστος και οι άλλοι μισοί στο νοσοκομείο. Είμαστε όλοι τυλιγμένοι στο κρεβάτι του, μας είπε ότι ήμουν γεμάτος, θα μπορούσα να φύγω, μας είπε να προχωρήσουμε. Την ημέρα που με πήρε ο αδερφός μου, είπε ότι ο μπαμπάς μου είχε φύγει, ένιωσα αγκαλιασμένος στην πλάτη μου, νομίζω ότι η Μαρία με αγκαλιάζει, κοιμόταν. Το άγγιγμα ήταν τόσο πραγματικό, μπορούσα να νιώσω τον μπαμπά μου να μου στέλνει μηνύματα.

Για πρόσφατους ισχυρισμούς σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων. Φοβάμαι πολύ να δείχνω κάποιον χωρίς να γνωρίζω όλα τα γεγονότα. Ξέρω ότι πρέπει να μιλήσουμε και να υποστηρίξουμε. Έχω περάσει ένα τέτοιο στάδιο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που το έχουν βιώσει αυτό. Δεν γίνεται μόνο στο θέατρο. Μιλάμε για τον θείο μου, μιλάμε για έναν οικογενειακό φίλο, έναν κουρέα καφέ, που με έβαλε σε ένα αυτοκίνητο και με οδήγησε στο δάσος. Ήμουν στιγματισμένος για μια τέτοια εμπειρία όταν ήμουν 14 ετών, δεν είπα σε κανέναν μέχρι που ήμουν 23 ετών. Και καταλαβαίνω πώς είναι να νιώθεις ένοχος. Οι φίλοι μου στους οποίους μίλησα επίσης υπέφεραν άσκοπα. Είμαστε, η παρενόχληση των ναρκωτικών είναι η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο.

Την πρώτη φορά που τραγούδησα στο κατάστημα, είχα πυρετό.

Το 2001, ήρθα στην Αθήνα για 300 ευρώ. Μόλις επέστρεψα από το στρατό և Πρέπει να σας πω ότι υπήρχαν και καταχρήσεις εκεί. Στη συνέχεια, ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για το πώς ο υπεύθυνος τον μετέφερε στον Σταυρό στο Νότο μετά από πολλή προσπάθεια και επιμονή. Ο τραγουδιστής περιέγραψε πώς τον άκουσε τελικά, նայած παρόλο που έκλεισε το συγκρότημα, τον πήραν ακόμη και για ένα μικρό χρηματικό ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source