Στην Ιαπωνία, έφυγαν. Έφτιαξαν μια ρομποτική γυναίκα για μια βόλτα με άντρες (βίντεο)

Στην Ιαπωνία, στην Απώνια, έκαναν ξανά το θαύμα τους κάνοντας μια ρομποτική γυναίκα που ονομάζεται «φίλη για περπάτημα» για τους ανύπαντρες άντρες.

Εάν κατέληξαν στην Ιαπωνία Aponia, αν και μάλλον υπερβάλλουμε, γιατί είναι αδύνατο για τους μηχανικούς να σκεφτούν κάτι άλλο, κάτι άλλο, κάτι άλλο.

Αλλά είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι κάποιος, που σκεφτόταν τους άντρες, κάθισε και έκανε χέρια.

Η ομάδα των Ιαπώνων μηχανικών πίσω από αυτήν την απίστευτη εφεύρεση την δημιούργησε για να πιάσει έναν μοναχικό άνδρα για μια βόλτα.

Η εφεύρεση ονομάζεται “Osampo Kanojo”, που σημαίνει “φίλη περπατήματος” – είναι ένα μηχανικό χέρι κατασκευασμένο από μαλακό, ελαστικό τζελ, που ταιριάζει απόλυτα στα χέρια των ανδρών.

Το ρομπότ στοχεύει να αντικαταστήσει την «τρυφερότητα του χεριού μιας γυναίκας», οι εσωτερικοί αισθητήρες πίεσης που κρύβονται στην παλάμη ανταποκρίνονται στο άγγιγμα των ανδρών.

Στην πραγματικότητα, η «φίλη με τα πόδια» υπόσχεται να σας δώσει μια γλυκιά αίσθηση πίεσης στο χέρι σας όταν περπατάτε πολύ γρήγορα για να επιβραδύνετε το βάδισμα σας. Όπως ακριβώς θα θέλατε αν περπατούσατε με την πραγματική σας κοπέλα Ποιος σου λέει να μην περπατάς γρήγορα;

Έχει πόρους που απελευθερώνουν υγρασία, έτσι ώστε να μιμείται τον ιδρώτα του χεριού μιας πραγματικής γυναίκας · δεν μοιάζει να κρατάς ένα άψυχο πλαστικό χέρι.

Εκπέμπει ήχους μέσω ενός ηχείου smartphone, όπως μια γυναίκα που αναπνέει, ενώ ο ήχος των βημάτων ρουχισμού είναι μεταξύ των επιλογών.

Και το ρομποτικό χέρι στην τούρτα για να κάνει πάγο να μυρίζει σαν σαμπουάν για γυναίκες.

Πηγή: gazzetta.gr

Source