Στην Πάφο, οι μαρτυρίες «κάηκαν» από τέσσερις νεαρούς άνδρες για κλοπή ή κλοπή

Μέλη της αστυνομίας (ΤΑΕ Πάφος) χθες αφού αξιολόγησαν τις πληροφορίες έψαξαν στο σπίτι στην Πάφο για άτομα που βρίσκονται υπό έρευνα και εμπλέκονται σε υποθέσεις κλοπής και ληστείας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της έρευνας, ένας 19χρονος άνδρας βρέθηκε μέσα στο σπίτι, ο οποίος ήταν καταζητούμενος για κλοπή, καθώς και άλλα τρία άτομα, ηλικίας 17, 19 και 27, αντίστοιχα.

Ένα 19χρονο αγόρι βρέθηκε με μια ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, η οποία υποτίθεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα και έναν φορτιστή τηλεφώνου, η προέλευση των οποίων δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις.

Επιπλέον, βρέθηκαν χρήματα στην κατοχή ενός δεύτερου 19χρονου αγοριού, ενώ μια αναζήτηση για το αυτοκίνητό του εμφανίστηκε φορητός υπολογιστής, ραδιόφωνο αυτοκινήτου, δύο κινητά τηλέφωνα, σκληρός δίσκος και ηλεκτρονικό τηλεχειριστήριο, ως αποτέλεσμα του οποίου συνελήφθη για αυτοκτονία. Παράνομη κατοχή περιουσίας.

Και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν στα γραφεία της ΤΑΕ Πάφου, όπου ελήφθησαν αποδεικτικά στοιχεία ότι εμπλέκονταν στα προαναφερθέντα εγκλήματα και συνελήφθησαν βάσει δικαστικών πράξεων.

Κατηγορήθηκαν για παραβίαση του διατάγματος του νόμου για την απολύμανση.

Η ΤΑΕ Πάφος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Source