Στην Τουρκία, θέλουμε να ανοίξουμε πολλές εταιρείες biontech

Ιδρυτικός συνεργάτης της γερμανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας BioNTech, η οποία ανέπτυξε τον νέο τύπο εμβολίου κοροναϊού (Kovid-19). Δρ. Ο Ugur Sahin, είπε ότι η συμφωνία εμβολίων με την Τουρκία είναι μεγάλη ευτυχία για τον εαυτό τους.

«Το να μπορούμε να βοηθήσουμε ανθρώπους στην Τουρκία θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς»

Ο Ουγκούρ Σαχίν, δήλωσε σε δήλωσή του, σχετικά με τη συμφωνία εμβολίων με την Τουρκία, “Αυτή η συμφωνία είναι η χώρα που είναι πολύ χαρούμενη για εμάς. Η Τουρκία γεννηθήκαμε, η πατρίδα μας. Εκεί η καρδιά μας. Το να μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους στην Τουρκία θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς” είπε.

«Σχεδιάσαμε 4,5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου έως το τέλος Μαρτίου»

Κατασκοπεύσατε τις λεπτομέρειες της σύμβασης της Σαχίν, αρχικά μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, 550 χιλιάδες δόσεις θα σταλούν στην Τουρκία, τονίζοντας “Στο τέλος του έτους, αυτές οι δόσεις θα πάνε στην Τουρκία. Πρώτον, πρέπει να προετοιμαστούμε για την εφοδιαστική. Πώς το εμβόλιο θα έχει παρενέργειες, όπως αλλεργίες, πώς να συμπεριφέρεται όταν συμβαίνει, όλα πρέπει να ενημερώνονται. Θέλουμε το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης να είναι έτοιμο για αυτό και το εμβόλιο να χορηγείται με ασφάλεια. Ίσως καθυστέρηση λίγων ημερών. Σχεδιάζουμε να στείλουμε 30 εκατομμύρια εμβόλια μέχρι το τέλος του 2021. Προγραμματίσαμε 4,5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου έως τα τέλη Μαρτίου, χρειάζονται εμβόλια σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε να αυξήσουμε τις δόσεις δίκαια. Αν μπορέσουμε να εκπληρώσουμε το θέλημα του Αλλάχ μέχρι το τέλος του 2021, θα μπορούσε να φτάσει τα 30 εκατομμύρια της Τουρκίας “ χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

περιγράφοντας 30 αυτή την ευκαιρία στα χέρια τους εκτός των εκατομμυρίων και θέλουν να στείλουν περισσότερες δόσεις εάν το ζητήσουν το Υπουργείο Υγείας Falcon, “Pfizer για τον επόμενο χρόνο, θέλουμε να παράγουμε περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο δόσεις μαζί με την εταιρεία. Περισσότερες από 80 χώρες, πρέπει να διανείμουμε αυτές τις δόσεις. Έχουμε μετά την Τουρκία θέλουμε να δώσουμε όποτε θέλετε. ” μίλησε.

– Ευχαριστώ τον υπουργό Υγείας Fahrettin Koca

Έχετε τον υπουργό Υγείας Fahrettin λόγω της συμφωνίας εμβολίων με την Τουρκία Koca Ευχαριστώ τον Ugur Sahin, “Η συμφωνία δεν είναι εύκολο να είναι πάντα περίπλοκη μπορεί να απαιτήσει αλλαγή. Η ευθύνη, ο οποίος θα κινηθεί, περιορίζεται σε απεριόριστα. Έχει αυτά τα προβλήματα. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο 6 φορές την ημέρα, βρήκαμε μια λύση μαζί, χάρη σε αυτό. Τέλος, καταφέραμε να υπογράψουμε τη συμφωνία. Αυτό είναι ένα σημαντικό γεγονός για εμάς. ” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Ο Uğur Şahin, ο οποίος διευκρίνισε επίσης τη ρήτρα περιορισμένης ευθύνης στη σύμβαση, δήλωσε:

“Κάνουμε όλες τις συμφωνίες σύμφωνα με τα ίδια νομικά πρότυπα. Τα ίδια πρότυπα παντού στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία. Η περιορισμένη ευθύνη ήταν για το πόσο θα συνέβαλε η εταιρεία μας σε αυτά τα κόστη. Κατ ‘αρχήν, έχουμε τις ίδιες μεθόδους σύναψης συμβάσεων. Υπό αυτές τις συγκεκριμένες συνθήκες, μπορούμε να αναλάβουμε μόνο μερική οικονομική ευθύνη. Για παράδειγμα, πρόκειται για τη διασφάλιση ότι η εταιρεία δεν θα χρεοκοπήσει κατά την υποβολή αγωγής. Επειδή το ποσό είναι πολύ υψηλό και δεν μπορούμε να το αντέξουμε. Επομένως, πρέπει να θέσουμε ένα όριο. Διαφορετικά δεν θα. Όταν κάνετε κάτι, οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν μεγάλες αγωγές. Όταν συμβεί αυτό, είστε απελπισμένοι ως εταιρεία. Επειδή μπορούν να υποβληθούν δισεκατομμύρια αγωγές. Αυτό καθιστά δύσκολη τη ζωή μας. Έχουμε δημιουργήσει ένα ασφαλές εμβόλιο για τον πολίτη. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε ασφαλείς να υποβάλουμε αγωγή. Για αυτό, απαιτούνται ορισμένα όρια. για την προστασία της εταιρείας. “

– Η πιο σημαντική παρενέργεια του εμβολίου είναι η αλλεργία

Ο Uğur Şahin εξήγησε ότι το εμβόλιο που παρήγαγαν είχε χορηγηθεί σε 1,5 εκατομμύριο άτομα μέχρι στιγμής και ότι αυτά τα εμβόλια είχαν παρενέργειες όπως πονοκέφαλο, πόνο στα χέρια, λίγη κούραση και μερικές φορές πυρετό, αλλά εξαφανίστηκαν μέσα σε μία ή δύο ημέρες.

Ο Τσαχίν είπε, “Η αλλεργία μπορεί σπάνια να είναι παρενέργεια του εμβολίου. Η αλλεργία μπορεί να είναι τα πρώτα 30 λεπτά. Επομένως, είναι απαραίτητο να είσαι με το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης για 30 λεπτά μετά τον εμβολιασμό. Αυτή μπορεί να είναι η πιο σημαντική παρενέργεια. Μπορεί να είναι μία στα 50 χιλιάδες άτομα.” είπε.

Δηλώνοντας ότι αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος για κάθε χώρα και για όλους, ο Şahin συνέχισε ως εξής:

“Τα εμβόλια μας δεν είναι σε θέση να μειώσουν τις λοιμώξεις το χειμώνα. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι πειθαρχημένοι. Πρέπει να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Πρέπει να προστατεύσουν τους άλλους. Τώρα το εμβόλιο μας θα πάει στους ηλικιωμένους και στο προσωπικό υγείας. Μπορούμε να τα προστατεύσουμε. Το επόμενο καλοκαίρι θα μειωθούν οι αριθμοί μόλυνσης. Επειδή αυτή η λοίμωξη κορώνας μειώνεται το καλοκαίρι. Σημαντικό. με το σταυρό μας και άλλα εμβόλια παράγονται στο εμβόλιο στην Τουρκία και μελλοντικά εμβόλια από την Κίνα, όπως και με όλες τις εταιρείες θα είναι σε θέση να αποθηκεύουν αρκετές δόσεις εμβολίου Τουρκία. Οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν εμβόλιο στο 70 τοις εκατό. Εάν είμαστε επιτυχημένοι, πριν από τον επόμενο χειμώνα, τότε μπορούμε να επιστρέψουμε σε μια φυσιολογική ζωή. Το σημαντικό είναι να παραμείνουμε πειθαρχημένοι τώρα. “

Αξιολογώντας το εμβόλιο από την Κίνα, ο Τσαχίν είπε, “Τώρα το εμβόλιο από την Κίνα είναι επίσης αποτελεσματικό. Νομίζω ότι έχει αποτέλεσμα 85 τοις εκατό, 86 τοις εκατό. Αυτό θεωρείται καλό και αποτελεσματικό εμβόλιο. Δεν υπάρχει μειονέκτημα για το κινεζικό εμβόλιο ή το εμβόλιο BioNTech ή άλλο κρατικό εμβόλιο. Κινέζικα, αυτό το εμβόλιο δαπανήθηκε από τη μακρά μορφή πειραματικών και κλινικών δοκιμών. Ο αριθμός του αρκετά σημαντικού πράγμα που πρέπει να εμβολιαστεί στην Τουρκία. Τώρα ο εμβολιασμός όλων που έχω δει ποτέ έχει καλή επίδραση και μπορεί να βοηθήσει. ” μίλησε.

– “Θέλουμε να επενδύσουμε στην Τουρκία”

Ο Σαχίν, δηλώνοντας ότι θέλει να επενδύσει στην Τουρκία, “Φέρνουμε τα προϊόντα μας για πρώτη φορά στην Τουρκία. Θέλουμε να κάνουμε και τις δύο έρευνες στην Τουρκία. Έχουμε συνάντηση με την TUBITAK. Αρχίσαμε να συνεργαζόμαστε με καθηγητές σε πολλά πανεπιστήμια. Θέλουμε να ανοίξουμε πολλές εταιρείες biontech στην Τουρκία. θέλουμε να κάνουμε αυτή τη μόλυνση σε άλλες μελέτες για τον καρκίνο του εμβολίου στην Τουρκία τόσο σημαντική. Θέλουμε να ανοίξουμε τα γραφεία της εταιρείας BioNTech σε διαφορετικά μέρη και να κάνουμε Ε & Α. Θέλουμε να συνεργαστούμε με τουρκικά πανεπιστήμια και εταιρείες. Κατά το πρώτο έτος, ενδέχεται να έχουμε ένα ή δύο ή τρία έργα και εάν είμαστε επιτυχημένοι, μπορούμε να αυξήσουμε τα έργα. είπε.

Υπογραμμίζοντας ότι θέλουν το εμβόλιο να παραδοθεί σε φτωχές χώρες, ο Şahin δήλωσε ότι όλοι χρειάζονται το εμβόλιο.

Ο Σαχίν είπε, “Όταν ξεκινήσαμε αυτό το έργο, είχαμε την πρόθεση να στείλουμε το εμβόλιο σε όλες τις χώρες. Επομένως, ξεκινήσαμε τη συνεργασία με δύο εταιρείες. Η Pfizer έχει την ικανότητα να παραδίδει και να διανέμει το εμβόλιο παντού στον κόσμο. Συνεργαστήκαμε επίσης με την εταιρεία Fosun για να μεταφέρουμε το εμβόλιο στην Κίνα. Η πρόθεσή μας είναι να φέρουμε το εμβόλιο όπου χρειάζεται το εμβόλιο. ” μίλησε.

Υπενθυμίζοντας ότι ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει αύριο στη Γερμανία, ο Şahin είπε, “Μας κάνει ευτυχισμένους με έναν ειδικό τρόπο. Ο εμβολιασμός θα δοθεί στον τόπο όπου εργαζόμαστε για πρώτη φορά, όπου μεγαλώσαμε, όπου κάνουμε επιστήμη.” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Ο Şahin τόνισε ότι στοχεύουν στη διανομή 1,3 δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίου έως το τέλος του επόμενου έτους και δήλωσε ότι αυτή η δόση δεν είναι αρκετή για τον κόσμο.

Δηλώνοντας ότι κάνουν σχέδια για αύξηση της χωρητικότητας, ο Şahin είπε, “Αυτό δεν είναι εύκολο ζήτημα. Το εμβόλιο γίνεται με περίπλοκο τρόπο. Θα ξεκινήσουμε ξανά τη συνεργασία με άλλες εταιρείες. Μπορούμε να αναφέρουμε τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο εάν μπορούμε να εφαρμόσουμε τα σχέδιά μας για αύξηση της χωρητικότητας. Πιστεύω ότι μπορούμε να το αυξήσουμε. Δεν έχουμε ακόμη εγγυημένο σχέδιο. ” βρήκε την αξιολόγηση.

– “Θέλουμε να γιορτάσουμε την επιτυχία μας μαζί το επόμενο καλοκαίρι”

Δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται εντατικά μέχρι τους καλοκαιρινούς μήνες του επόμενου έτους, ο Şahin είπε, “Έχουμε την ευθύνη να εκπαιδεύουμε άτομα με αρκετές δόσεις εμβολίου. Δεν θα είμαστε άνετοι μέχρι το καλοκαίρι. Εάν ο κόσμος αρχίσει να αναπνέει το καλοκαίρι, θα αρχίσουμε να αναπνέουμε. Μέχρι τότε, θα εργαστούμε. Είμαι ένα άτομο που του αρέσει να δουλεύει.” Δεν με κουράζει. Η ευτυχία και η ενέργεια έρχονται όταν είμαστε επιτυχημένοι. Επομένως, δεν είμαι κουρασμένος. ” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Η Τουρκία προς τον Kovid-19 από το Falcon, που απαιτεί την πειθαρχία και την υπομονή στην πρόληψη, “άλλοι, όπως αυτό που πρέπει να θέσουμε σε κίνδυνο να μην πετάξουμε. Η βοήθεια έρχεται. Yetişecek μέχρι το καλοκαίρι. Να είστε υπομονετικοί. Θεός, το επόμενο καλοκαίρι στο τέλος όλοι έχουμε τη δυνατότητα να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή. Ας ελπίσουμε ότι το επόμενο καλοκαίρι γιορτάζουμε μαζί αυτήν την επιτυχία. ” είπε.

Ο Τσαχίν δήλωσε ότι το κολιέ που φορά στο λαιμό του είναι ένα κακό μάτι, “Εμείς οι Τούρκοι πιστεύουμε στο κακό μάτι. Η μητέρα μου πίστευε στο κακό μάτι και πάντα φορούσε αυτό το κακό μάτι και παρέμεινε έτσι. Ελπίζω ότι θα βοηθήσει.” είπε.

Σαχίν, λόγω της έντασης της εργασίας σε αυτά τα απομακρυσμένα, καθώς η εταιρεία δεν ήθελε να σταματήσει, αλλά είπε ότι θα μπορούσατε να πάτε στην Τουρκία τον Απρίλιο ή τον Μάιο.

.Source