“Στην Alpha είχα πρόβλημα με ένα μόνο άτομο, είχαμε … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Πώς είναι η σχέση σου με τον πεθερό σου, Janis Anis Parios; Եւ Γιατί επέλεξε να διατηρήσει το επώνυμο του Vartakur; Μεταξύ άλλων, η Αντελίνα αντιμετωπίζει τους λόγους για το «τηλεοπτικό διαζύγιό της» με την Άλφα, όπως η μετακόμισή της στο ΣΚΑΙ, η εκπομπή «Οικογένεια Σου Κου» που παρουσιάζει με τον σύζυγό της Χάρι Βαρτακούρη. Πώς την βλέπει ο Χάρι ως παρουσιαστής; Πώς κρίνει τη συνύπαρξή τους στην τηλεόραση; Η εκπομπή τους θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

“Όταν ρωτήθηκε στην Κωνσταντινούπολη ποιο όνομα θα έχω κρατήσει, είπε ο Χάρι στον Βαρτακούρ. Και μου αρέσει επίσης να διατηρώ την παράδοση. Είμαστε μια παραδοσιακή οικογένεια. Είναι ωραίο να έχεις το ίδιο επώνυμο με τα παιδιά σου. Αν ξεκίνησα την τηλεόραση ως ελεύθερος επαγγελματίας, δεν θα άλλαζα το επώνυμό μου.»

Παντρεύτηκα σε ηλικία 24 ετών. Ήταν μια τρελή κάψουλα, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια. Πάντα ήθελα να το κάνω γρήγορα. Η γη ήταν πάντα σταθερή στη ζωή μου λόγω των γονιών μου. Ήταν ο πατέρας μου, υπάρχει κάποιος που μοιράζεται τα πάντα στη ζωή μου, είναι ο αυστηρότερος κριτής μου; Ο πατέρας μου είναι το κολλητήρι μου.»

“Η Γκρέις και εγώ μιλήσαμε στο τηλέφωνο για τους πρώτους δύο μήνες. Είδα τον Χάρι και φαινόταν να τον γνώριζε για πολλά χρόνια. Άκουσα τον πατέρα του πολύ. Ο Χάρι και ο πατέρας μου επικοινωνήθηκαν αμέσως. Γνώρισα τη πεθερά μου στην τελετή απονομής βραβείων άλμπουμ. Ήταν η μαγεία που δεν είδα τον Πάριο εκείνη την εποχή… Έχει ταπεινότητα, ντροπή. Ο πεθερός μου μου έδωσε πολλά, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.»

“Στο Globetrotters, ανταμείβω τη συζυγική διαμάχη. Μπορούμε να πολεμήσουμε, αλλά τότε είμαστε ένα. Ερωτεύομαι τις γυναίκες που μου λένε καλά ότι «την βγάζεις», μου λένε.»

“Ζηλεύω απλώς. Αλλά δεν θα ήμουν με τη Χάρη αν ήμουν πραγματικά ζήλια. Αυτό είναι ένα παιχνίδι. Μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί να συμβεί οτιδήποτε σχετίζεται με προδοσία. Είμαστε άνθρωποι. Η λέξη απάτη με ανησυχεί. Η απάτη μπορεί να πει σε κάποιον κάτι που σας λέω μόνο. Αυτή είναι μια μεγαλύτερη εξαπάτηση από μια νύχτα ανοησίας.»

“Η Άλφα είναι στην καρδιά μου. Αλλά είχα μόνο πρόβλημα με ένα άτομο. Ήταν ένα σύντομο διαζύγιο. Τότε ο ΣΚΑΙ ήρθε στη ζωή μου. Ο κ. Compos με πίστευε, և ​​Μετά από πολύ καιρό αισθάνομαι καλά για την τηλεοπτική μου οικογένεια. Πιστεύω στην τηλεοπτική μας συνύπαρξη με τον Χάρις. Όσο βλέπει κάποια πράγματα, δεν βλέπει την αρχή Μου είπαν να μην τον αφήσω να μιλήσει. Θα μπορούσα να δω ότι μερικές φορές δεν ήθελε να μιλήσει για τίποτα. Ωστόσο, αισθάνεται αυτοπεποίθηση.»

“Ο Χάρι είναι ο καλύτερος πατέρας στον κόσμο. Είναι “αδέξια” άτομο και έχει υπέροχη σχέση με τις κόρες μας.»

Source