Στη μέση του προσωπικού του #SurvivorGR, το σπίτι είναι κατασκευασμένο από άχυρο … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Κωνσταντίνος Βασίλης έλυσε το μυστήριο με την καλύβα μαχητών # SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Ο νέος κύκλος του Survivor ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες, ողը ο θεατής φαινόταν να τον αγαπάει όσο και τους χρήστες του Διαδικτύου που σχολιάζουν τις αναφορές τους. Ένα από τα πράγματα που με εντυπωσίασε ήταν το γεγονός ότι στο ήμισυ των βολών, η καλύβα των μαχητών φαινόταν ημιτελής, και στο άλλο μισό, ήταν τέλεια προετοιμασμένη.

Το μυστήριο λύθηκε από έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά τον Survivor – δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Βασίλη, ο οποίος συμμετείχε στον πρώτο γύρο, κατάφερε να φτάσει ένα βήμα πριν τον τελικό.

Ο Κωνσταντίνος, οπαδός της πραγματικότητας της επιβίωσης, έγραψε μια ιστορία την Κυριακή το βράδυ εξηγώντας τι συμβαίνει σε μια καλύβα πολεμιστών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

“Το μυστήριο λύθηκε από μια καλύβα, η μία εκ των οποίων είναι χτισμένη και η άλλη μη χτισμένη. Βρίσκονται σε ένα ψεύτικο στρατόπεδο δίπλα στο συμβούλιο με χειρότερους όρους επειδή δεν έχουν καν τη θάλασσα. Αυτό συμβαίνει επειδή τα ταχύπλοα σκάφη που μεταφέρουν τους παίκτες στις παραλίες τους μπορούν να πλέουν μέχρι το ηλιοβασίλεμα και πρέπει να κοιμηθούν εκεί. Το συμβούλιο πραγματοποιείται το βράδυ “, έγραψε ο Κωνσταντίνος Βασίλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source