Στη Μαλάτια, μπορείτε να επισκεφθείτε τα πλησιέστερα τζαμιά για προσευχές την Παρασκευή, υπό τους περιορισμούς της Πρωτοχρονιάς

Διαφήμιση

MALATYA (AA) – Όσοι θέλουν να κάνουν προσευχές Παρασκευής στη Μαλάτια την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου, θα μπορούν να πάνε στο πλησιέστερο τζαμί στην κατοικία τους, υπό την προϋπόθεση ότι δεν οδηγούν.

Ο κυβερνήτης της Μαλάτια Aydın Baruş δήλωσε σε μια δήλωση στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter, “Οι πολίτες μας που θέλουν να πάνε στην προσευχή της Παρασκευής την 1η Ιανουαρίου 2021, στο οποίο θα ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας, θα μπορούν να πάνε στο πλησιέστερο τζαμί στην κατοικία τους, υπό την προϋπόθεση ότι δεν χρησιμοποιούν όχημα, σύμφωνα με τις αποφάσεις των Γενικών Επαρχιακών / Επαρχιακών Συμβουλίων Υγείας. ” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source