Στη συνέχεια, οι συναντήσεις αναβάλλονται. Νέο πρωτόκολλο πρωτοκόλλου KOP.

Προβολή νέων δεδομένων στο τροποποιημένο πρωτόκολλο KOP.

Επίσημη ενημέρωση.

“Η KOP δημοσιεύει το ισχύον πρωτόκολλο που εγκρίθηκε για αγώνες ποδοσφαίρου, το οποίο ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2021.

Οι πιο σημαντικές αλλαγές είναι όταν τα παιχνίδια ή οι ομάδες με θετικά αναβάλλονται.

Ειδικότερα, για την αναβολή του παιχνιδιού, το Πρωτόκολλο αναφέρει τα εξής:

– Εάν υπάρχουν 4 θετικές περιπτώσεις στους παίκτες της ίδιας ομάδας στη λίστα ανδρών A του συλλόγου, τότε οι αγώνες που έχουν προγραμματιστεί εντός 7 ημερών από την πρώτη θετική περίπτωση αναβάλλονται κατόπιν αιτήματος του συλλόγου.

Τα ακόλουθα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την αναβολή άλλων ομαδικών συναντήσεων για τις πρώτες 7 ημέρες μετά το πρώτο θετικό γεγονός:

– Για το Πρωτάθλημα Τάξης Α της ΑΤΗΚ և Κύπελλο Coca-Cola. Μια ομάδα μπορεί να καθυστερήσει σε έναν αγώνα αναβολής από τουλάχιστον 10 παίκτες ή περισσότερους που έχουν εγκριθεί για τη θετική για τον ιό COVID-19 λίστα Α, ταυτόχρονα απομονωμένες μετά από οδηγίες του Υπουργείου Υγείας ή για την περίοδο κατά την οποία όλοι οι τερματοφύλακες Α-Β στην ομάδα ανδρών Ταυτόχρονα, είναι απομονωμένα επειδή, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, είναι θετικά για τον ιό.

– Για όλες τις άλλες κατηγορίες. – Η ομάδα θα έχει το δικαίωμα να αναβάλει τους αγώνες με τουλάχιστον 8 παίκτες, θετικά εγκεκριμένοι για το COVID-19, οι οποίοι ταυτόχρονα στα 2 τελευταία παιχνίδια που προηγούνται του ίδιου θετικού αποτελέσματος γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα. απομονωμένη βάσει σύστασης του Υπουργείου Υγείας ή για μια περίοδο κατά την οποία όλοι οι τερματοφύλακες της ομάδας ανδρών είναι ταυτόχρονα απομονωμένοι, καθώς είναι θετικοί για τον ιό βάσει των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας.

Το τροποποιημένο πρωτόκολλο είναι διαθέσιμο ΕΔΩ. “

Source