Στη φωτιά για τον El Diablo … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Πρόεδρος της Προεδρίας Θεολογίας, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Καθηγητής Χρήστος Κ. Ο Oikonos μιλά για την «ανεύθυνη στάση» του διευθυντή του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο τραγούδι της Eurovision.

“Η δήλωσή σας σχετικά με το τραγούδι που εκπροσωπεί την Κύπρο στην Eurovision θα παραμείνει στην ιστορία του κυπριακού πολιτισμού και εκπαίδευσης, ως η πιο ανεύθυνη θέση στο κύριο θέμα”, δήλωσε ο κ. Στη δήλωση του Economist, προσθέτοντας ότι «το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο τίτλος του τραγουδιού, αλλά και τα σατανικά μηνύματα».

Στη δήλωση, σε απάντηση σε γραπτή δήλωση του κ. Παπαδόπουλου, ο πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αναρωτήθηκε αν ανησυχεί για το “γεγονός ότι ένα διοικητικό συμβούλιο δέκα μελών διορίστηκε από την κυβέρνηση”. “Σύμφωνα με την απόφαση του Κυπριακού Ραδιοφωνικού Ιδρύματος, απουσία του Κυπριακού λαού, να προωθήσει τις σκοτεινές δαιμονικές δυνάμεις ως υποτιθέμενο καλλιτεχνικό προϊόν, για να παρουσιάσει τον τοπικό πολιτισμό και την εκπαίδευσή μας.”

Αναρωτιέται, “Είναι δυνατόν για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συμφιλιώσει τις απόψεις της Ιερής Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου, τη συντριπτική πλειοψηφία του κυπριακού λαού, που δεν συμφωνούν να στείλουν ένα σατανικό τραγούδι που περιφρονεί την ταπείνωση του κυπριακού ελληνισμού; “

Λέει ότι «ακόμη και η πίστη των Μουσουλμάνων της Κύπρου δεν ανέχεται μια τέτοια κατάρα, η οποία εκφράζει την ανθρώπινη σκλαβιά στις δαιμονικές δυνάμεις».

Ο κ. Οικονόμου λέει ότι αυτό το τραγούδι “δεν είναι το αποτέλεσμα της φροντίδας των ανθρώπων μας – της καλλιτεχνικής κουλτούρας, των ηθών և του πολιτισμού, և, φυσικά, δεν είναι το αποτέλεσμα της ελευθερίας της σκέψης”, αλλά μια τραγική υποκουλτούρα, σκοτεινή σατανική λατρεία. ευπρέπεια գործում στην ανατροπή μιας προσεκτικής αναγέννησης. “

“Με τη δήλωσή σας, κύριε Παπαδόπουλο, είστε υποταγμένοι στις περιστάσεις, δείχνετε ότι όχι μόνο δεν είστε ευαίσθητοι στη θρησκευτική συνείδηση ​​και την πίστη του λαού, αλλά ούτε καν στα ιερά του Έθνους, στην Εκκλησία, στα ιερά ” , αυτός προσθέτει.

Τέλος, λέει ότι η «ευθύνη για ανευθυνότητα» βαρύνει το «δευτερεύον ανεύθυνο» διορισμένο Συμβούλιο του Προέδρου της Δημοκρατίας, τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Με τον RIK “, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ελπίδα ότι ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Voskeberan և Η ιεραρχία της Εκκλησίας σύμφωνα με την Κύπρο” δεν θα μείνει τόσο δύσκολο ψάρι “σε αυτή την πρόκληση.

Πηγή: KYPE

Source