Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα μέτρα κατά του ιού του κορανοϊού είναι αυστηρότερα

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, νέος τύπος Κορωνοϊός θα ανακοινώσει αυστηρότερα μέτρα για την καταπολέμηση της επιδημίας.

Στη δήλωση του γραφείου του πρωθυπουργού αριθ. 10, ΚορωνοϊόςΑναφέρθηκε ότι η εξάπλωση των ταχύτερα μεταδιδόμενων ειδών προκάλεσε ταχεία αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων σε ολόκληρη τη χώρα.

Ανακοινώθηκε στο κείμενο ότι ο πρωθυπουργός είναι σαφής ότι πρέπει να ληφθούν περισσότερα μέτρα για να σταματήσει αυτή η αύξηση, να προστατευθούν τα νοσοκομεία και να σωθούν ζωές, και ότι αυτά θα ανακοινωθούν το απόγευμα.

Ο Johnson αναμένεται να ανακοινώσει μια νέα εθνική καραντίνα ή μέτρα πολύ κοντά στην καραντίνα στις 20:00 τοπική ώρα (23:00 τοπική ώρα).

Επί του παρόντος, περίπου το 75% της χώρας υπόκειται σε μέτρα της βαθμίδας 4 με πολύ αυστηρούς περιορισμούς.

Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα εξόδου από το σπίτι μόνο για εργασία, αγορές και άσκηση. Περιλαμβάνει περιορισμούς όπως κλείσιμο εστιατορίων, μπαρ και επιχειρήσεων όπου δεν πωλούνται βασικά προϊόντα και αθλητικοί διαγωνισμοί χωρίς θεατές.

Στη χώρα, ΚορωνοϊόςΛόγω του ταχύτερα διαδεδομένου τύπου της φήμης, οι καθημερινές περιπτώσεις υπερβαίνουν τις 50 χιλιάδες, ενώ τα θύματα έχουν φτάσει τα 1000.

Στην Αγγλία, όπου τα νοσοκομεία ξεκινούν να ξεπερνούν, φοβάται ότι η κατάσταση θα είναι χειρότερη εάν δεν ληφθούν μέτρα.

Περισσότεροι από 75 χιλιάδες άνθρωποι Κορωνοϊός Η χώρα όπου έχασε τη ζωή του έχει καραντίσει δύο φορές πριν.

.Source