Στο λιμάνι Margarit – Super Sport FM

Ο 24χρονος από το βραχώδες νησί της Μεσογείου σκόραρε ένα μεγάλο γκολ εναντίον ενός από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, οδηγώντας τη χώρα του στην πρώτη του νίκη στον προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Group 8). Ο Ian Anis Pittas βλέπει το “χρυσό” γκολ που σημείωσε την περασμένη Τρίτη στο παιχνίδι της εθνικής μας ομάδας εναντίον της Σλοβενίας για να κάνει την ευρωπαϊκή περιοδεία, ταυτόχρονα να γίνεται όλο και πιο διάσημη. Βλέπετε, η είσοδος στο σπίτι του Jan Oblak δεν είναι μικρό επίτευγμα.
Σε τελική ανάλυση, αν κάποιος αναρωτιέται, “Ποιος είναι αυτός ο παίκτης;” Μετά το στόχο του, οι υπέροχες παραστάσεις του με τον Απόλλωνα φέτος θα αναμφίβολα «ακούγονται» μπροστά του. Εάν βρει ένα βίντεο για να δει όλους τους στόχους και τις ασίστ των μπλε και λευκών κυπρίων παικτών, θα έχει μια πολύτιμη, αν όχι ολοκληρωμένη, εικόνα της αξίας του.
Για το σκοπό αυτό, η Pittas χρειάστηκε να συγκεντρώσει περισσότερες μετοχές για να σημειώσει τεράστια πρόοδο. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, καθώς είναι ο πιο πολύτιμος κυπριακός ποδοσφαιριστής που προσφέρει το μπλε και το λευκό. Σημείωσε δεκάδες γκολ, μια απόδοση που αποτελεί ρεκόρ καριέρας, ενώ η ικανότητα σκέψης και δράσης στο γήπεδο είναι ένα στοιχείο που τον καθιστά σπουδαίο σκόρερ.
Ο 24χρονος πτέρυγας έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα μέχρι το 2023. Ήξεραν κάτι για την ομάδα, το περασμένο καλοκαίρι επέκτειναν τη συνεργασία τους με την Pitta, καθώς σήμερα το διεθνές πλεονέκτημα είναι το πιο ακριβό πλεονέκτημα της ομάδας του. Ο Απόλλωνας ανταμείβει την Πίτα για την πρόοδό του, αποδεικνύοντας στην πράξη πόσο πίστευε στον εαυτό του, αξιοποιώντας στο έπακρο το μεγάλο ταλέντο του. Και, φυσικά, ο παίκτης βγαίνει νικητής από την τρομερή του σεζόν, ξεκινώντας την αγοραία του αξία, θα επωφεληθεί στο μέλλον – Apollo. Η ομάδα της Λεμεσού εξετάζει το ενδεχόμενο περαιτέρω επέκτασης του συμβολαίου του και όταν μια βάρβαρη προσφορά προέρχεται από έξω, η μπλε-λευκή διοίκηση θα το αξιολογήσει.
Έχει πολλά να προσφέρει στον Απόλλωνα και στην εθνική ομάδα, καταφέρνει να μείνει στο έδαφος, συνεχίζοντας να εργάζεται σκληρά. Μόνο με αυτόν τον τρόπο ο νεαρός επιθετικός θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, πραγματοποιώντας κάθε όνειρό του.

Source