Στο “μενού” των επόμενων ημερών, η θερμοκρασία և βρέχει թե ελαφρά

Η υψηλή χαμηλή αρτηριακή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Ο καιρός σήμερα θα είναι κυρίως καθαρός, αλλά αναμένεται σταδιακά συννεφιά. Ο άνεμος είναι βορειοανατολικός προς νοτιοανατολικός, ελαφρύς έως μέτριος, 3 έως 4 Beaufort και στον αυτοκινητόδρομο – πάνω από τον μέσο όρο, 4 έως 5 Beaufort. Ποιος θα είναι λίγο ανήσυχος στη δυτική ακτή και ανήσυχος στην υπόλοιπη ακτή; Η θερμοκρασία θα αυξηθεί σε 19 βαθμούς στην ξηρά και στις παράκτιες περιοχές, και στα ψηλά βουνά – περίπου 10 βαθμούς.

Αυτό το απόγευμα, θα προστεθούν ψηλά σύννεφα. Ο άνεμος είναι κυρίως βορειοανατολικά προς ανατολικά, ελαφρύς έως μεσαίος, 3 έως 4 μποφόρ, και στη ζώνη, ισχυρός έως μεσαίος, 4 έως 5 μποφόρ. Ποιος θα είναι λίγο ανήσυχος στη δυτική ακτή και ανήσυχος στην υπόλοιπη ακτή; Η θερμοκρασία θα μειωθεί σε περίπου 6 βαθμούς στην ξηρά, περίπου 10 στην ακτή և περίπου 4 βαθμούς στα βουνά.

Σε: ΚυριακήΟ καιρός θα είναι καθαρός στην αρχή, αλλά αργότερα θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με ψηλά σύννεφα. Δεν αναμένεται σημαντική αλλαγή στη θερμοκρασία, εκτός από τα δυτικά, όπου θα αυξηθεί ελαφρώς.

Σε: ΔευτέραΘα είναι κυρίως νεφελώδης στα δυτικά · απομονωμένη βροχή ή καταιγίδα αναμένεται αργά το βράδυ. Η θερμοκρασία αναμένεται να αυξηθεί σταδιακά և, γενικά, θα είναι πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές.

Σε: ΤρίτηΟ καιρός θα είναι κυρίως νεφελώδης · μεμονωμένες αναμενόμενες βροχές αναμένονται. Η θερμοκρασία αναμένεται να αυξηθεί σταδιακά և, γενικά, θα είναι πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές.

Source